Голф 3 неиска да запали
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 неиска да запали
днес запалих голфа/1.8-АБС с газова/след 10-15 мин го угасих и след още 15мин исках да го запаля но той не запали нито на газ нито на бензин след 20мин.въртене акумолатора почти свърши тока и се отказах.след като се върнах от работа отидох да го прибера на дърпане но го пробвах и той запали от четварт много странно.къде можи да е бил проблема
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Голф 3 неиска да запали
запалителна система:
-свещи
-кабели
-палец
-дистрибуторна капачка
-свещи
-кабели
-палец
-дистрибуторна капачка
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
комутатор за смяна
Да добавя пукнатини на бобина , датчик на хол , окислили релета за изкл. на дюза и пускане газов клапан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен имаше същия проблем и той беше от това, че ми изпускаха клапаните (от зацапване на газ.клапана и одървяне на гумичката на клапана на изпарителя).Сутрин като запаля и мина малко разстояние и загася клапаните изпускаха газ и задавяха колата и ми замръзваше изпарителя който е вече леко стоплен(не всеки път).Следва яко въртене,ако не е замръзнал изпарителя и палеше,ако е замръзнал с шишето с топла вода и пак въртене и палеше.Изчистих и смених филтъра на газ клапана и смених мембраните на изпарителя и нещата се оправиха.Това беше при мен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
за сега пали не ми е правил проблем но ми прави впечатление че сутрин като паля няколко пъти препалва и после пали/става въпрос на газ/но преди си палеше ок на газ колкото и студено да е.Това с трудното палене е откакто не можах да запаля
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
И свещите провери 

-
- Автомобил:
- Двигател:
тази вечер голфа угасна в движение и пак въртене на газ на бензин и нищо установих че няма ток на кабела от бубината.Бутах ивадех всички букси на газовата и на релето което до бубината и долу при бушоните и не иска да запали.Установих нито ток има на кабела от бубината нито пуска газ като като дам на контакт.Бях се отказал и чаках да доидат да ме дърпат да я прибирам но я пробвах през интервал от време и в също я закл.и откл.с алармата и тя взе че запали изненадващо.След това я угасих извадих нагазовата маркуча които влиза в моното и кабела от бобината и завъртях и газ пускаше и искра имаше яко а когато не искаше да запали нито пускаше газ нито искра имаше на кабела от бубината.Може това да ограничи възможностите къде да търся проблема.
- kr86
- Автомобил: Golf mk2
- Двигател: 1.6 automatic 1984 year
Копчето газ-бензин май ти мизерува нещо.
Искрата незнам от къде се губи. Имобилайзер има ли тая кола?
Искрата незнам от къде се губи. Имобилайзер има ли тая кола?
-
- Автомобил:
- Двигател:
копчето е ръчно газ .о. бензин свети нормално червено и зелено.Има само аларма откл.и закл.А когато е закл.аз съм пробвал върти и не свети нищо на таблото и не пали а само пищи.
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
По разказа който прочетох,много ми прилича на Хол-датчик(в делкото).
-
- Автомобил:
- Двигател:
като сваля капачката вижда ли се датчика на Хол но от бубината не идва ток към деукото
- vovo6808
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: ABS 1992
А да не би алармата да ти прави проблем щом като си я заключил и отключил и веднага е запалила.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес карах колата в 2 сервиза,но тя си работеше и казаха,че не могат да определят проблема. Оставих я за известно време и после не иска да запали. Задърпах я до един сервиз,майстора каза че по-късно ще я погледне.В 20.30ч звънна и каза че е запалила от първия път. Не знам къде да търся проблема.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Типичен номер на ХОЛ.Луд станах преди 2г. докато го хвана.Пали и не се знае докога.И си пригодих един светодиод и като направи номера тествам за импулс от делкото и така го разбрах.
Върни се в “Автогазови уредби”