Е знам че някои ще предпочетат и двете, но споделете все пак

mod edit: Sunny
qnis3 написа:Виж най добре е и двете добро стериео и ефтина ламбда контрол *може и втора рака но с здрав степ. мотор*. Ламбда контрола може да не свали много разхода но динамиката на колата определено ще скочи много а и не след дьлго ще станат задалжителни за коли оборудван с ламбда сонда.
Krasi написа:След много ослушване и ровене в нета си взех ЛКС Ланди,втора ръка от колегата qnis3. Цената беше супер - 85лв.Монтирах и настроих заедно с колеги от форума от Плевен, с помощта на qnis3.С тях споделих и първите километри с ЛКС и първото засичане на разхода. Резултата:
Колата е Г2 с вакуумно Ловато , с емулатор на ЛС мое производство и реле за ресет на компа при всяко гасене.
Разход без ЛКС: градско 12,5 лете до 16 зиме
Извънградско: минимум 10,5 и то с "галене" не педала на газта
Сега съм супер доволен от ЛКС, градското ми в момента е около 10,5, а извън града е около 8. Мотора леко се спъна от ЛКС, не е такава оса, но стана и някак си по еластичен. Освен тове има и други положителни моменти, вече не ми блъска грешки на газ, и мога да махна системата за ресет на компа, а и аспуха като го гледам от черен стана тъмно ръждиво кафяв.Моя стар емулатор също е излишен вече, ЛКС си има свой.
Някой може да каже, че зависи как я ръчкаш, но аз не съм си променил стила на каране.
Това са моите впечатления от ЛКС, доверих се на qnis3 и Ланди и не съжалявам, все си мисля че дори и втора ръка реномирания производител е класа над разни дребни БГ фирми, дето тепърва се опитват да правят такива неща и няма никакви отзиви за тях. Дано и те да успеят, но ще минат години дотогава.
Благодаря на колегата qnis3, че ме посъветва добре, и ми помогна в избора на ЛКС !
vasstop написа:...................6л газ което идва към 9.1л/100км
5. Все още не съм сигурен дали трупа грешки в ЕКУ, ще го проверя скоро.
Като краен резултат - доволен съм!
mafiota написа:vasstop написа:...................6л газ което идва към 9.1л/100км
5. Все още не съм сигурен дали трупа грешки в ЕКУ, ще го проверя скоро.
Като краен резултат - доволен съм!
Не ти ли е малко високичък разхода на газ ? Имам познат който има същата тройка като твоята , със сщият мотор, и при него разхода БЕЗ ПРЕУВЕЛИЧЕНИЕ е около 7,5....8/100км надълго, без ламбда контрол, с ел. ловато!
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта