Здравейте, от близо 2 седмици се лутам по сервизи и така и не можах да си оправя проблема с газовото.Значи колата е с газов инжекцион - фобос, колата голф 3 гти 16в 150кс. Не съм го слагал аз , така я купих.Това беше преди няколко месеца, в края на лятото, но бях постоянно на работа на Златни пясъци и къде съм карал градско, къде извън градско ми е давала около 14 и не съм обърнал изобщо внимание,че разхода е прекалено голям.. лапешка история.Изпарителя е със сменени мембрани, инжекторите са след ремонт,настройка сигурно съм направил вече 5 пъти и разхода така и така не се оправя.Градско варира от 18 до 20 на газ, на бензин по бор компютър си показва градско 12-14, извънградско 7-9.Точен разход на бензин не мога да дам, защото както се сещате резервоар с 56 литра не се пълни лесно

Това не е със студен старт, обръща на газ като загрее и разхода си е 18+.Извънградско съм я пробвал под 11 не пада, като се има в предвид, че е карана на 5-та с 90-100 само с 2 ма човека.Добре студено е обаче след загряване и каране бабешката до 2 000 оборота накрая да ти даде 18 ? не ми се струва нормално.Имам чувството, че ако карам супер "задръстената без никаква газ гори 18, а като я "пържа максимално" гори 19 ..

Ако някой препоръча къде да отида във Варна да ми изчистят този проблем, ще съм много благодарен.И особено ако е някой наш колега ще е супер, че последните дни се наслушах от разбирачи ...и им видях способностите.Маслото също съм сменил Кастрол Магнетик 10х40 Немско е от наш колега го поръчах,филтрите също са сменени.Единственото нещо за което в момента се сещам е вероятно че имам проблем с "стъпковото моторче",защото оборотите играят като се подаде малко газ и се пусне, вместо да си паднат на 900, стоят на 1800 и малко по малко си падат.До колкото четох тук стигнах до тоя извод за моторчето.Не знам това дали има връзка с големия разход, но и то трябва да се оправи.Просто очаквам препоръки кой и къде да ме лекува

Благодаря предварително