NE_KAZVAM написа:На бензин си работи , ама пара нЕма![]()
Газовата е ловато , свещите са нови (не повече от 200 км) . Огледах за спукан маркуч -всичко си е здраво ..... А иначе изпарителя сложно ли е да се разглоби за да се види за тези неща които говориш - цепната мембрана , гумено уплътнение .... ?
NE_KAZVAM написа:На бензин си работи , ама пара нЕма![]()
Газовата е ловато , свещите са нови (не повече от 200 км) . Огледах за спукан маркуч -всичко си е здраво ..... А иначе изпарителя сложно ли е да се разглоби за да се види за тези неща които говориш - цепната мембрана , гумено уплътнение .... ?
NE_KAZVAM написа:Проблема е следния : карам на газ и щом натисна съединител загасваДокато е на скорост няма проблем , дори без да натискам газта си работи , но тръгна ли да спирам моментално гасне . На бензин го няма проблема . Като запаля и оставя да работи на място оборотите играят между 500 до 1500 за около 5 секунди и пак изгасва .Кажете къде да търся проблема че сега спирам с трите педала натиснати едновременно , мъкаааа ..
maks написа:Днес ми направи на няколко пъти подобен проблем,интересното е че не го прави постоянно.Останах с впечатление че нещо чат пат запушва и колата губи ниски
didoriginal написа:NE_KAZVAM написа:Проблема е следния : карам на газ и щом натисна съединител загасваДокато е на скорост няма проблем , дори без да натискам газта си работи , но тръгна ли да спирам моментално гасне . На бензин го няма проблема . Като запаля и оставя да работи на място оборотите играят между 500 до 1500 за около 5 секунди и пак изгасва .Кажете къде да търся проблема че сега спирам с трите педала натиснати едновременно , мъкаааа ..
Колега, проблема ти се решава много лесно (ако е този за който аз си мисля де). Откачаш отпред въздуховода от решетката към кутията на филтъра. Пробвай и кажи дали е ОК!
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта