въпрос отново за газова уредба

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
pinokio
Автомобил:
Двигател:

въпрос отново за газова уредба

Мнениеот pinokio » Вто 14 авг 2007 11:43

първо да ви кажа, че едва ли има по добър форум от този ....не правя четки на никой , много пъти съм бил и критичен към голф а ми :)
сега въпроса ми е :ПРЕДЛОЖИХА МИ ДА МИ СЛОЖАТ ГАЗОВА УРЕДБА ЗА 450 ЛЕВА , двигателя ми е АЕЕ 1,6/75 к.с. според вас ако ми поставят такава газова уредба ще имам ли проблеми след това , казах му на майстора , че колата ми е с пластмасови колектори , той каза , че няма значение - та въпроса ми е не е ли опасно ??? рачитам много на вашите съвети ....

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 14 авг 2007 11:47

объркал си темата.Пиши в газовия раздел :idea:

Слагай кво те плаши :wink: Само незнам що си мисля че за твойта и трябва газов инжекцион :roll:

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Вто 14 авг 2007 13:01

Сега май "боцват" едни клапанчета - да си "гръмне" от там, без да натроши "играчките"... :) Така уж се решавал проблема с разбирателството между "нормална" газова и пълната инж. Нямам познати с такова чудо, повечето /и в момента/ слагат газови инж. Другото - за тия пари с монтажа уредбата най-вероятно е "Волтран" - не съм сигурен дали го написах вярно /в Пловдив имат вносител май/, но по-запознатите ще се сетят за кои турски "работи" иде реч... :)

П.П. На едро чарковете /изпарител, плочка - това е за моно, бутилка, сонда, клапан, "копче", тръби, разклонители, маркучи, скоби, пълначка и т.н., вкл. свинските опашки и скобите за водни съед., които пак са турски :) / от тази марка са доста изгодни и качеството май става, като за такива пари... Цифри не ми се иска да цитирам - тази "паница" не е моя и нямам право... Няколко приятелчета имаха разни ядове с т.нар. "плочки" /и не само.../, понякога се налага да се сложи италиянска, която е в пъти по-скъпа... Искам само да подчертая, че ако е такава газовата, монтажа трябва да е повече от перфектен за тия пари...

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Вто 14 авг 2007 15:07

Доста пари като за турска. По-скоро е нещо от ранга на Ловато.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 14 авг 2007 19:51

Ти си знаеш... шанс да изпраскат колекторите винаги има... кихалките са един вид защита , но не сработват в 100% от случаите :roll:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 14 авг 2007 19:56

Става Пинокио, но рискуваш сериозно.

Върни се в “Автогазови уредби”