сега въпроса ми е :ПРЕДЛОЖИХА МИ ДА МИ СЛОЖАТ ГАЗОВА УРЕДБА ЗА 450 ЛЕВА , двигателя ми е АЕЕ 1,6/75 к.с. според вас ако ми поставят такава газова уредба ще имам ли проблеми след това , казах му на майстора , че колата ми е с пластмасови колектори , той каза , че няма значение - та въпроса ми е не е ли опасно ??? рачитам много на вашите съвети ....
въпрос отново за газова уредба
-
pinokio
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос отново за газова уредба
първо да ви кажа, че едва ли има по добър форум от този ....не правя четки на никой , много пъти съм бил и критичен към голф а ми
сега въпроса ми е :ПРЕДЛОЖИХА МИ ДА МИ СЛОЖАТ ГАЗОВА УРЕДБА ЗА 450 ЛЕВА , двигателя ми е АЕЕ 1,6/75 к.с. според вас ако ми поставят такава газова уредба ще имам ли проблеми след това , казах му на майстора , че колата ми е с пластмасови колектори , той каза , че няма значение - та въпроса ми е не е ли опасно ??? рачитам много на вашите съвети ....
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Сега май "боцват" едни клапанчета - да си "гръмне" от там, без да натроши "играчките"...
Така уж се решавал проблема с разбирателството между "нормална" газова и пълната инж. Нямам познати с такова чудо, повечето /и в момента/ слагат газови инж. Другото - за тия пари с монтажа уредбата най-вероятно е "Волтран" - не съм сигурен дали го написах вярно /в Пловдив имат вносител май/, но по-запознатите ще се сетят за кои турски "работи" иде реч...
П.П. На едро чарковете /изпарител, плочка - това е за моно, бутилка, сонда, клапан, "копче", тръби, разклонители, маркучи, скоби, пълначка и т.н., вкл. свинските опашки и скобите за водни съед., които пак са турски
/ от тази марка са доста изгодни и качеството май става, като за такива пари... Цифри не ми се иска да цитирам - тази "паница" не е моя и нямам право... Няколко приятелчета имаха разни ядове с т.нар. "плочки" /и не само.../, понякога се налага да се сложи италиянска, която е в пъти по-скъпа... Искам само да подчертая, че ако е такава газовата, монтажа трябва да е повече от перфектен за тия пари...
П.П. На едро чарковете /изпарител, плочка - това е за моно, бутилка, сонда, клапан, "копче", тръби, разклонители, маркучи, скоби, пълначка и т.н., вкл. свинските опашки и скобите за водни съед., които пак са турски
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”