Днес взех бутилка
Ходих до един магазин в квартала за газови уредби на Lovato ама остнах много неприятно изненадат от цените на уж марковите бутилка и сонда които знам че не са маркови защото преди си взех една сонда уж Ловато а от другата страна си пишеше че е made в Турция от същото място.
Там цените бяха както следва :
-бутилка Lovato тороид (произведена в Търговище) - 115лв за 40Л
-електронен превключвател бензин/газ Lovato (произведен в сградата зад института където работи брат ми в София) - 35лв
-сонда Lovato (турска на Шампион ама замаскирана прилично) - 55лв
-пълнячка комплект с пластмасите и т.н. Lovato (замаскиран Шампион) - 30лв.
А какво направих аз :
Отбих се до магазина на Voltran Gas няколко преки по-натам и попитах за същите неща :
-бутилка тороид с паспорт 43Л турска на ATIKER - 90лв
-сонда Волтран за същата бутилка - 27лв
-пълнячка Волтран със всичките крепежи,пластмаси и т.н. - 12лв
-превключвател Волтран електронен газ/бензин за електронен изпарител - 22лв
Така и така щях да си взема турски (както почти всички предлагани в БГ) ама поне не дадох излишни пари уж за "Марката"
Изпарителите на Lovato се произвеждат в Търговище (МСМ Газ) и даже в сайт-а ги има като продукция

обаче за тях поне съм се убедил че има разлика между Волтран и Ловато и макар и БГ Ловато ще си е Ловато (нямам добри впечатления от Волтран-а като изпарител)
Та за бутилката че се отвях в лирически отклонения :
43Л АTIKER тороидална форма с вътрешна сонда.Размерите и са :
височина 20.5см,диаметър (външен) - 60.5см
Мерих по ранзи гуми на коли,проверих и тук
http://www.avtogumi.com/ 185/65/14 и би трябвало да се събере без проблем (а и да има такъв съм си приказвал с човека от магазина,че може да ми я смени за по-малка)
На всичкото отгоре туку що като разглеждах придобивките се усетих една друга подробност - сондата отзад е с електронен изход а модулчето за превключване е с диодна стълбица за да показва колко газ има.Пробвах го и работи (продавача не беше съвсем сигурен дали могат да работят заедно).Е на поплавъка му трябваше малко настройка за да показва вярно ама все пак това са неща,без които не може.
Копчето е направено много интересно :
има в положение "0" автоматичен режим, при който пали на бензин,над някакви обороти минава само на газ.
има в положение "I" режим само бензин,при който си работи само бензин-а
има в положение "II" режим,при който седи на бензин,докато не се появят импулси на кабела на бубината.Още след 1-вия импулс (той е при подаване на контакт от контактния ключ) минава на газ докато не изчезнат импулсите.