искам да газифицирам голфчето
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
искам да газифицирам голфчето
такам значи искам да питам ако отида в някой сервиз дет продават газови и те си ги монтират колко ще ми излезе удоволствието колата е 1 и6 карб абе голфчето от гаража
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6%E5%E2%EE
Също така може да ползваш и http://forum.vwclub.bg/search.php
Също така може да ползваш и http://forum.vwclub.bg/search.php

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Е...до 23-ти има време да дойдеш до София примерно да ти я монтират за един ден и да се върнеш.Общо взето из София имам няколко места в предвид ама зависи дали ти се разкрава до тук.Ако имаш интерес мога да рте свържа с човек,да му обясниш каква е колата и да ти каже цена още по телефона и ако ти харесва да си се разбирате.Ако искаш драсни ЛС понеже не обича да му давам телефона на всеки за какво ли не.
Успех!
Успех!
Golf`mafia написа:Rakood за колко повече имаш напредвид и някъде на друго място по ефтино ли зимат в пк ако знаеш че и без това май на 23-ти ше ми земат книжката за има нема 3 месеца а колата друг нема да дам да ми я кара така че ме интересува някаде наблизо
За перник знам само аутостан и оня Пешо (ако не се лъжа) от Дивотино чувал сам и за други ама тук май няма за по малко 400лв.
а за BRC то моите хора взимат нешо от сорта на 480 лв ти си с карбуратор и може и по ефтино да ти излезне но е в софия
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
в АУТОСТАН ми казаха 430 лева цената е една и съща и за карб и за моноинжекция май там ще я слагам то явно че не е най евтиния вариант ама се оказа че имам връзки там и се предполага че ще ми я направят добре
Rakood между другото и на кристал слагат на братовчед ми там му сложиха за 500 лева на bmw 318is и аз се си мислех че трябва да е сравнително по евтино за мойта карбурация ама май сам се объркал 

В същност се сетих че за карбуратора ще трябва клапан за бензин които оскапиава малко повече материалите в сравнбение ако се прекасват дюзи (на инжекционите) или дюза, помпа (моноинжек) а за кристал сащо знам тай каъто от 1,2 седмици голфа ми е на метан и зареждам там. Но мислех че се занимават само сас метанови уредби пак и като им видиях на каква цена им бяха бутилките втора употреба за метан ,и се сториха скапчии, а за BMW то е нормално 500 лв все пак ако не друго винаги марката качва цената.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Rakood написа:В същност се сетих че за карбуратора ще трябва клапан за бензин които оскапиава малко повече материалите в сравнбение ако се прекасват дюзи (на инжекционите) или дюза, помпа (моноинжек) а за кристал сащо знам тай каъто от 1,2 седмици голфа ми е на метан и зареждам там. Но мислех че се занимават само сас метанови уредби пак и като им видиях на каква цена им бяха бутилките втора употреба за метан ,и се сториха скапчии, а за BMW то е нормално 500 лв все пак ако не друго винаги марката качва цената.
Марката грам не качва цената... поне не и в София при голямата конкуренция

Върни се в “Автогазови уредби”