искам да газифицирам голфчето

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

искам да газифицирам голфчето

Мнениеот Golf`mafia » Пон 14 яну 2008 14:16

такам значи искам да питам ако отида в някой сервиз дет продават газови и те си ги монтират колко ще ми излезе удоволствието колата е 1 и6 карб абе голфчето от гаража

Потребителски аватар
koki_folza
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koki_folza » Пон 14 яну 2008 15:49

Еми колега то е малко относително , зависи каква ще е уредбата. Но грубо 350-400 трябва да ти стигнат . И внимавай какви майстори ще ти я слагат за да си нямаш главоболия после . Първо проучи нещата добре . Успех .

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Пон 14 яну 2008 15:52

еми тука в пк има едни АУТОСТАН май бяха ще се пробвам там пък ще видя каква ценица ще ми обявят все пак благодаря за отговора

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 14 яну 2008 15:56

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пон 14 яну 2008 16:18

Моето POLO e с бутилка 20 литра и с монтажа ми излезе 320 лв :stll think: не е популярна фирма. Все пак зависи от много неща... :lupe

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Пон 14 яну 2008 16:22

благодаря на всички за съветите значи да приготвям едно 350 лева
темата може да се заключва

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Пон 14 яну 2008 16:42

искам да попитам пък аз - ако я имам газовата колко горе долу ще ми вземат за монтажа и примерно да ми сменят мембраните (за всеки случай)
и колко горе долу е цената на тръбата от бутилката до клапана при двигателя - че нея не я прибрах

п.п. извинявай че ти ползвам темата

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Пон 14 яну 2008 16:56

biostrong не сам на 100% ама някой ми каза че е 60 лева монтажа тука в аутостана просто ми е казано не е проверено

Потребителски аватар
Rakood
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rakood » Пон 14 яну 2008 21:54

Бате тука в аутостан ще ти искат най малко 420 за ловато аз ти предлагам да приготвиш малко повече и да си сложиш BRC по готино е. Ама не ти препоръчвам и да ходиш при оня от дивотино виш потарси тука в ПК. ако не аз ще ти препоръчам в софия едни мой приатели ще ти свършат работа

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Вто 15 яну 2008 0:32

Rakood за колко повече имаш напредвид и някъде на друго място по ефтино ли зимат в пк ако знаеш че и без това май на 23-ти ше ми земат книжката за има нема 3 месеца а колата друг нема да дам да ми я кара така че ме интересува някаде наблизо :)

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 15 яну 2008 0:41

Е...до 23-ти има време да дойдеш до София примерно да ти я монтират за един ден и да се върнеш.Общо взето из София имам няколко места в предвид ама зависи дали ти се разкрава до тук.Ако имаш интерес мога да рте свържа с човек,да му обясниш каква е колата и да ти каже цена още по телефона и ако ти харесва да си се разбирате.Ако искаш драсни ЛС понеже не обича да му давам телефона на всеки за какво ли не.
Успех!

Потребителски аватар
Rakood
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rakood » Вто 15 яну 2008 19:11

Golf`mafia написа:Rakood за колко повече имаш напредвид и някъде на друго място по ефтино ли зимат в пк ако знаеш че и без това май на 23-ти ше ми земат книжката за има нема 3 месеца а колата друг нема да дам да ми я кара така че ме интересува някаде наблизо :)

За перник знам само аутостан и оня Пешо (ако не се лъжа) от Дивотино чувал сам и за други ама тук май няма за по малко 400лв.
а за BRC то моите хора взимат нешо от сорта на 480 лв ти си с карбуратор и може и по ефтино да ти излезне но е в софия

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Сря 16 яну 2008 7:43

в АУТОСТАН ми казаха 430 лева цената е една и съща и за карб и за моноинжекция май там ще я слагам то явно че не е най евтиния вариант ама се оказа че имам връзки там и се предполага че ще ми я направят добре :) Rakood между другото и на кристал слагат на братовчед ми там му сложиха за 500 лева на bmw 318is и аз се си мислех че трябва да е сравнително по евтино за мойта карбурация ама май сам се объркал :)

Потребителски аватар
Rakood
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rakood » Пет 18 яну 2008 23:19

В същност се сетих че за карбуратора ще трябва клапан за бензин които оскапиава малко повече материалите в сравнбение ако се прекасват дюзи (на инжекционите) или дюза, помпа (моноинжек) а за кристал сащо знам тай каъто от 1,2 седмици голфа ми е на метан и зареждам там. Но мислех че се занимават само сас метанови уредби пак и като им видиях на каква цена им бяха бутилките втора употреба за метан ,и се сториха скапчии, а за BMW то е нормално 500 лв все пак ако не друго винаги марката качва цената.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пет 18 яну 2008 23:32

Rakood написа:В същност се сетих че за карбуратора ще трябва клапан за бензин които оскапиава малко повече материалите в сравнбение ако се прекасват дюзи (на инжекционите) или дюза, помпа (моноинжек) а за кристал сащо знам тай каъто от 1,2 седмици голфа ми е на метан и зареждам там. Но мислех че се занимават само сас метанови уредби пак и като им видиях на каква цена им бяха бутилките втора употреба за метан ,и се сториха скапчии, а за BMW то е нормално 500 лв все пак ако не друго винаги марката качва цената.

Марката грам не качва цената... поне не и в София при голямата конкуренция :lol:

Върни се в “Автогазови уредби”