прекъсва на малки обороти
прекъсва на малки обороти
защо ми прекъсва на бензин на малки обороти като е студена а на газ няма.като загрее няма да прекъсва на бензин.газовата е ловато с автоматичен ключ сложиха ми и някаква ламбда -незнам какво е това иначе на газ върви перфектно.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Карам Голф 2 1.8 Моноинжекцион(RP)Съшият проблем го имам и аз, при студен двигател на бензин работи неравномерно, целият двигател се тресе, като позагрее малко се пооправя, но пак не е както трябва, придърпва, като отпусна педала на газта, а иначе на газ нямам никакви проблеми.
Ако някой може да ми даде савет какво да правя много ше се радвам, зашото ходих при какви ли не маистори и диагностики и нищо
Ако някой може да ми даде савет какво да правя много ше се радвам, зашото ходих при какви ли не маистори и диагностики и нищо
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PNV написа:Карам Голф 2 1.8 Моноинжекцион(RP)Съшият проблем го имам и аз, при студен двигател на бензин работи неравномерно, целият двигател се тресе, като позагрее малко се пооправя, но пак не е както трябва, придърпва, като отпусна педала на газта, а иначе на газ нямам никакви проблеми.
Пробваш да откачиш клемата на акумулатора за 2-3 минути и после гледаш как работи на бензин.
Ако всичко е ок - трябва да слагаш емулатор за ламбда сонда или реле за ресет на паметта /при работа на газ/.
Когато е на газ компютъра трупа грешки и се ошашва - последващата работа на бензин е влошена без да се изчистят грешките.
Върни се в “Автогазови уредби”