прекъсва на малки обороти

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
mamara
Автомобил:
Двигател:

прекъсва на малки обороти

Мнениеот mamara » Съб 08 мар 2008 16:38

защо ми прекъсва на бензин на малки обороти като е студена а на газ няма.като загрее няма да прекъсва на бензин.газовата е ловато с автоматичен ключ сложиха ми и някаква ламбда -незнам какво е това иначе на газ върви перфектно.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 08 мар 2008 17:17

Трупа грешки еку-то най-вероятно.
ABS ли ти е кода на двигателя?

Потребителски аватар
mamara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mamara » Съб 08 мар 2008 17:59

да ABS е кода какво трябва да направя.може ли да се влоши работата на двигателя.

PNV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PNV » Нед 09 мар 2008 21:37

Карам Голф 2 1.8 Моноинжекцион(RP)Съшият проблем го имам и аз, при студен двигател на бензин работи неравномерно, целият двигател се тресе, като позагрее малко се пооправя, но пак не е както трябва, придърпва, като отпусна педала на газта, а иначе на газ нямам никакви проблеми.

Ако някой може да ми даде савет какво да правя много ше се радвам, зашото ходих при какви ли не маистори и диагностики и нищо

ivo123
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivo123 » Пон 10 мар 2008 8:49

PNV написа:Карам Голф 2 1.8 Моноинжекцион(RP)Съшият проблем го имам и аз, при студен двигател на бензин работи неравномерно, целият двигател се тресе, като позагрее малко се пооправя, но пак не е както трябва, придърпва, като отпусна педала на газта, а иначе на газ нямам никакви проблеми.

Ако някой може да ми даде савет какво да правя много ше се радвам, зашото ходих при какви ли не маистори и диагностики и нищо

Пробваш да откачиш клемата на акумулатора за 2-3 минути и после гледаш как работи на бензин.
Ако всичко е ок - трябва да слагаш емулатор за ламбда сонда или реле за ресет на паметта /при работа на газ/.
Когато е на газ компютъра трупа грешки и се ошашва - последващата работа на бензин е влошена без да се изчистят грешките.

Върни се в “Автогазови уредби”