Привет колеги.
Откакто са ми сложили газовия инжекцион постепенно с времето започнах да чувам някакъв звук отзад откъм газовата бутилка. Наподобява някакво виене (бучене) и е правопропорционален на подадената газ - разбирайте ме натискане на педала за газ. Преди почти не се чуваше, сега започва да се чува по осезаемо. Чува се и при работа на празен ход на двигателя. Да не говорим че е леко дразнещо, но се се чудя дали това не е и евентуален проблем. Това нещо съм го чувал и в таксита на газ и ми е правело впечетление, но идея си нямам за що иде реч. Някой да има идеи от какво може да е и какво трябва да се направи по въпроса?
странен звук-виене откъм газовата бутилка
Колега омекнала прожинка на съчмата на сондата посока двигател , съчмата почти ти затвара исхода и за това бръмчи,погледни си и кранчето дали е отворено .Общо взето това се получава от малък дебит.Не е страшно наи много някои път да се прибереш на бензин и после около 60 лева за нова сонда че част трудно се намират.
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
ссс
от трабичката е звука
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ссс
sa6o_bandita написа:от трабичката е звука
От коя тръбичка колега

djshomi - мерси за инфото. Газовата съм я сложил преди около 3 месеца - изминати около 3К км .... нормално ли е толкова бързо да се прецака това

Върни се в “Автогазови уредби”