Високи обороти при работа на бензин,а на газ е добре б3 паса
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
Високи обороти при работа на бензин,а на газ е добре б3 паса
Проблема е следния,когато карам на газ колата е загряла работи си нормално на ниски обороти поддържа си ги перфектно и превключа на бензин колата се форсира и започва да даржи високи обороти,като че работи на смукач,а колата си е в нормалните температури примерно 80-85 градуса кадето е ненормално да работи на смукач.Какъв може да е проблема иначе си върви колата поема,дърпа няма проблем
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Високи обороти при работа на бензин,а на газ е добре б3
valioboy написа:Проблема е следния,когато карам на газ колата е загряла работи си нормално на ниски обороти поддържа си ги перфектно и превключа на бензин колата се форсира и започва да даржи високи обороти,като че работи на смукач,а колата си е в нормалните температури примерно 80-85 градуса кадето е ненормално да работи на смукач.Какъв може да е проблема иначе си върви колата поема,дърпа няма проблем
Какъв ти е двигателя и коя година е колата?
Опитай да разкачиш +овата клема на акумулатора за около 1/2 час и после като я закачиш виж как ще е. Ако се оправи - значи трупа грешки бензиновия компютър и трябва да се "лекува"

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моят дигател е пф но мнението ми е следното има едно болче от което се нагласят оборотите на празен ход. според мен то ти е развъртяно за да може колата ти да работи добре на газ, а когато минеш на бензин то идва в повече и затова ти работи на по големи обороти аз сега правя същия експеримент и ще видя какво ще се получи