ГОЛФ 3 - гасне на светофари и в трафик
ГОЛФ 3 - гасне на светофари и в трафик
Здравейте колеги,аз съм нов във форума.Приятно ми е.Имам проблем с колата, който трябва да разреша за 15 дни ,защото жената ще ражда,а колата гасне.Имам Голф 3 GTI 2000/115к.с. инжекцион ,мотор 2Е ,АГУ.Проблемът е следния: при движение на колата,когато изключа от скорост-колата гасне.Това се случва постоянно(светофари,в трафик и независимо дали колата е топла или студена т.н.)Сменена е :бобина с комотатор,датчик на Хол(в сервиза на D&N ,много съм разочарован от тях)и още един датчик , който незнам как се казва ,но се намира зад въздушната тръба или инжекцията.Не са свещи ,нито кабели.МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ, кой с каквото може.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- stoqnov_s
- Автомобил: AUDI A4
- Двигател:
Re: ГОЛФ 3 - гасне на светофари и в трафик
pepi 83 написа:Здравейте колеги,аз съм нов във форума.Приятно ми е.Имам проблем с колата, който трябва да разреша за 15 дни ,защото жената ще ражда,а колата гасне.Имам Голф 3 GTI 2000/115к.с. инжекцион ,мотор 2Е ,АГУ.Проблемът е следния: при движение на колата,когато изключа от скорост-колата гасне.Това се случва постоянно(светофари,в трафик и независимо дали колата е топла или студена т.н.)Сменена е :бобина с комотатор,датчик на Хол(в сервиза на D&N ,много съм разочарован от тях)и още един датчик , който незнам как се казва ,но се намира зад въздушната тръба или инжекцията.Не са свещи ,нито кабели.МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ, кой с каквото може.
И при мен беше така, когато изключа от скорост, колата гаснеше. Оказа се точно от клапата за студен/топъл въздух, законтрих я в средно положение с един винт и ВОАЛЯ

- stoqnov_s
- Автомобил: AUDI A4
- Двигател:
pepi 83 написа:къде се намира точно тази клапа (ими ли възможност за някаква картинка да ми пратите:))))).да не би да седи преди дебитомера.
Отваряш кутията на филтърът и вадиш самият филтър, точно под филтърът се намира и клапата. Снимка евентоално мога да ти изпратя утре кам 21.00 да видиш как съм го направил аз.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”