Проблем при зареждане - бавно се пълни
Проблем при зареждане - бавно се пълни
колеги от какво може да идва проблема? бутилката се пълни супер бавно
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем при зареждане - бавно се пълни
sa6o46 написа:колеги от какво може да идва проблема? бутилката се пълни супер бавно
Провери крана за пълнене на бутилката (може да не е отворен до края).
- kamo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sa6o46,
Ще поясниш ли какво значи "бавно", моля те? Аз съм също с газ от скоро и като зареждам ми се вижда супер бавно спрямо например когато зареждам бензин. Но нали съм нов и реших, че тва е нормално. Ама сега и ти като казваш знам ли....
При мен например един литър в секунда пълни приблизително. При бензина е поне два пъти по-бързо.
Ще поясниш ли какво значи "бавно", моля те? Аз съм също с газ от скоро и като зареждам ми се вижда супер бавно спрямо например когато зареждам бензин. Но нали съм нов и реших, че тва е нормално. Ама сега и ти като казваш знам ли....
При мен например един литър в секунда пълни приблизително. При бензина е поне два пъти по-бързо.
kamo написа:sa6o46,
ми 20 литра за около 10 минути се пълни, бензинджиите ме намразиха и в червата, като ме видат им става лошо

Върни се в “Автогазови уредби”