Документи за АГУ сервиз и др.?
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Документи за АГУ сервиз и др.?
Здравейте. Интересувам се от къде, как и какви китапи са необходими, за да се извършва законен монтаж на газови уретби. Същото и за ГТП ме интересува. Надявам се някой да може помогне с инфо, че по родните институции събирането на нужната информация не е лесна работа.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Тука се заформят едни луди проекти и работи... Живот и здраве трябва комплекс да стане, ама мнооооо кити иска. Та ся да завормим нещо, колкото част от вноските по кредитите да убира. Издирва се информация за всичко свързано с отварянето на автосервиз, занимаващ се с ел. инсталации и аларми, през мотор, ходова част и може би тенекиджииство, АГУ-та, ГТП-та.
За авто мивак иска ли се нек'ва тапия?
btw, нека който е преместил темата да драсне едно ЛС, че да ми каже защо. Не питам нищо за газови уретби. Интересувам се от лицензи, работа с държавни институции и др. такива. Не питам и само за цензи по АГУ-та. По-подходящо място от офф-а не виждам. С какво ще ми се помогне в този под-форум, за ГТП-та?!
За авто мивак иска ли се нек'ва тапия?
btw, нека който е преместил темата да драсне едно ЛС, че да ми каже защо. Не питам нищо за газови уретби. Интересувам се от лицензи, работа с държавни институции и др. такива. Не питам и само за цензи по АГУ-та. По-подходящо място от офф-а не виждам. С какво ще ми се помогне в този под-форум, за ГТП-та?!
Върни се в “Автогазови уредби”