Документи за АГУ сервиз и др.?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Документи за АГУ сервиз и др.?

Мнениеот stan4o_mc » Чет 05 юни 2008 22:01

Здравейте. Интересувам се от къде, как и какви китапи са необходими, за да се извършва законен монтаж на газови уретби. Същото и за ГТП ме интересува. Надявам се някой да може помогне с инфо, че по родните институции събирането на нужната информация не е лесна работа.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Чет 05 юни 2008 22:18

За ГТП май ти трябват някакви сертификати от ДАИ, които се изкарват с доста рушвети, за АГУ-тата не зная, но и мен живо ме интересува, защото до няколко месеца ми предстои да си отворя най-накрая така мечтаното сервизче за АГУ :)

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Чет 05 юни 2008 22:39

Тука се заформят едни луди проекти и работи... Живот и здраве трябва комплекс да стане, ама мнооооо кити иска. Та ся да завормим нещо, колкото част от вноските по кредитите да убира. Издирва се информация за всичко свързано с отварянето на автосервиз, занимаващ се с ел. инсталации и аларми, през мотор, ходова част и може би тенекиджииство, АГУ-та, ГТП-та.
За авто мивак иска ли се нек'ва тапия?

btw, нека който е преместил темата да драсне едно ЛС, че да ми каже защо. Не питам нищо за газови уретби. Интересувам се от лицензи, работа с държавни институции и др. такива. Не питам и само за цензи по АГУ-та. По-подходящо място от офф-а не виждам. С какво ще ми се помогне в този под-форум, за ГТП-та?!

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 10 юни 2008 13:43

:arrow:

Върни се в “Автогазови уредби”