на 10юни слагам г.инжекцион наPASSAT 95г.2.0i 1660лв в Аргус
на 10юни слагам г.инжекцион наPASSAT 95г.2.0i 1660лв в Аргус
колеги според вас какъв разход ще ми дава на газ? на бензин ми е градско 11,12/100км. и извън градско 7,8/100км.
Марката е Bluemec-италянска 1660лв. преди малко се прибрах от сервиза,карал съм я 10-на км. и първите ми впе4ътления са много добри,немога да разбера дали е на газ или бензин,демек и на газ си е 115 коня
пушка е! напълних бутилката и ще видя колко км. ще мина(бутилката се води 43 л. а събира 30 и2/3 л.,на мястото на резервната гума) с една година гаранция е.Казаха ми ако след 1000км. имам някъкви проблеми да ходя за донастройка ина4е всяка година трябва да ходя на преглед-15лв струва и на 20 000км. трябва да сменям филтър,който си е към г.инж. 18лв.струва,той е мн. важен защото предпазва дюзите а те са скъпи.

-
- Автомобил:
- Двигател:
...ми разхода на градцко ми е около 11/12/13 зависи дали пускам климатика ,извън градцко под 10 при нормално каране.,и бутилката сабирала 37/38л.,4е по горе съм писал друго,иначе общо взето съм мн.доволен ,мощноста на газ е същата като на бензин само като пусна климатроника се усеща малак спад на мощноста,но същото е и на бензин...нямам снимки ...незнам каква ти е колата,но по добрия вариант е газов инж. просто колата не може да разбере че е на газ а с обикновенна газова се прецаква и постоянно си на нокти....обикновенна газ само на карбуратори....
Върни се в “Автогазови уредби”