Проблем с двигател 1Z
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с двигател 1Z
Значи, ... колеги колата е Г3, 96 година, ТДИ, 90 к.с. с електронната помпа. Имам проблем с двигателя. Значи доколкото знам е от помпата... Понякога както си карам ми гасне в движение, след което спирам, давам на контакт и чакам да угасне лампата за подгрева и тогава пали. Понякога като я паля и в момента на запалване и гасне, и така 7-8 пъти двигателя се стартира и спира. Някой има ли идея на какво се дължи това ?
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
pRo_4_LiFe написа:Vasseto написа:Това че пали и гасне веднага е от емубилайзера.Да не си разхвърлиш помпата за това.
ти луд ли си, нова помпа струва майка си и баща си. и не е от имобилайзера, сигурен съм...
Ти си знаеш.Аз също ги имах проблемите ти и си ги реших с почистване на цоклите на исталацията по мотора.И сега не гасне в движение.
А за горното твърдение съм сигурен,ама ти си знаеш както се вижда.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Имобилайзера гаси колата 2-5 сек. след запалването ако има проблем с нега а колегата казва че му гасне в движение така че причината не е той !
Впрочем... и този номер ми го върти но рядко... на 50 паления 1-2 пъти, пали и гасне веднага... и така близо 10-15 момента и после се оправя...
маааааааааааааааааааа им да &*& ако е от имобилайзера.... де** сервизите и техниците им...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Имобилайзера гаси колата 2-5 сек. след запалването ако има проблем с нега а колегата казва че му гасне в движение така че причината не е той !
това не е съвсем вярно точно при 1з
пали и гасне почти веднага, всеки път еднакво по хронометър - по-малко от секунда, имах такъв проблем, колата пали и гасне веднага и то 30 пъти подред, оставяш я за малко "на саме" и после си пали от първия път, ама тези 2-5 секунди не е на имобилайзер, още повече че от импбилайзер винаги е еднакво времето до гаснене
поздрави
Върни се в “Дизелови агрегати”