Питане за нафта
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де купи еди пьт 50- тина литра и сипи и виж за какво става вьпрос,сега ако не ти хареса вьрвежа или има друг звук мотора повече недеи взема, поне аз така правя. От 50 литра ГНП-то няма да му стане нищо,пьк и на всичко останало. Иначе цвета не е критерии , наливал сьм всякаква, синя (като син камьк направо), червена (между другото от нея сьм доволен) , жьлта- олио направо, на 1, 60 няма какво да я гледам. Колата е Ауди А-6 2,5 ТДИ . 250 000 хил км имам сьс такива нафти. За помпи дюзите сьм чувал че подбирали нафтите.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Добре де за нафтата на черно, не се ли научихте за да нямате проблеми да вземате само сигурна... най-хубаво от по добър ваш познат, а най-добре е някой ваш приятел ако се е *** да я пробва нафтата преди вас
Аз вземах сега наскоро 100 литра от трактор и то от Българската стопанска мрежа
ем какво да ви кажа никаква разлика не усетих, върви си количката и това е, но всичко е много относително.. нафта всякаква! И понеже много хора твърдят, че този двигател горял всичко
Ще кажа че и 100 литра от същата минаха през една астра 1.7тди исузо мотора, който уж бил по капризен, ама и той си я хапна сладко сладко 

Аз вземах сега наскоро 100 литра от трактор и то от Българската стопанска мрежа

- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
никви такива нафти! аз бачкам не бензиностанция и ви казвам - Лукойул,Омв само.Шела е егати боклука скапана румънска нафта.Ако неидва от Бургас - НЕСТАВА
В БГ качествена нафта няма, не разбрахте ли ? Лукойл, Омв.. тралала. Сипете в някоя друга държава и вижте за какво става въпрос. Сипвах преди около месец от Премиума на ОМВ - че той върви толкова зле колкото Спринта. Сипвах в Гърция от някаква мижава бензиностанция в някакво селце - е, все едно карах нова кола. 

0.2 % сяра
0.2 % сяра и
50 ppm
Това е най вероятно
съдържанието на сяра е по голямо и затова го продават само за селското стопанство. 0.2 % сяра е по евтина Лукойл е изнасят за Турция, Грузия и други не европейски страни кото нямат това евро ограни4ение за сярата.
50 ppm е евродизела и той е скъп, при това много скъп ве4е в БГ.
Мога само да ти кажа че със сигурност червена нафта от лукой нефтохима в бургас не излиза, отпадат и съмненията да е боядисва, освен ако не е... ти идиота да и слага 4ервена боя за яйца.
Най вероятно има няква врътка, ама ако ти е дава за 1.50лв какво остава за него? То нявярвам някой ей така да си заложи гъза за да ти носи нафта от Гърция без печалба за него.
50 ppm
Това е най вероятно
съдържанието на сяра е по голямо и затова го продават само за селското стопанство. 0.2 % сяра е по евтина Лукойл е изнасят за Турция, Грузия и други не европейски страни кото нямат това евро ограни4ение за сярата.
50 ppm е евродизела и той е скъп, при това много скъп ве4е в БГ.
Мога само да ти кажа че със сигурност червена нафта от лукой нефтохима в бургас не излиза, отпадат и съмненията да е боядисва, освен ако не е... ти идиота да и слага 4ервена боя за яйца.
Най вероятно има няква врътка, ама ако ти е дава за 1.50лв какво остава за него? То нявярвам някой ей така да си заложи гъза за да ти носи нафта от Гърция без печалба за него.
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The^Maniac написа:Я да питам и аз нещо в тази тема. Понеже всички разправят колко е непретенциозен ТДИ АФН към нафтата,
Това от къде си го чул? Аз знам само помпа дюза мотора прави проблеми с кофти нафта.
Нашите котурници 1З, АФН, ( Има още един модел с променлива геометрия но е 90 коня. ) доколкото знам често сменянето на горивния филтър и не би трябвало да е проблем?
Знам само, че с хубава нафта върви къде къде по добре и гори наистина по малко.
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател: