EXPLOSIVE написа:ами обогатителя трябва ли да се връща сам ?!?!?
juve написа:Стига де ...то ААЗето обича да си тресе дупето....слагаш оборотите на 900 - 950 ( не е неправилно ) и си гледаш кефа .... когато е по хладно моторето така си тръска , базикаш се с обогатителя ако те дразни , а като загрее до около 60 ( имам датчик почти до главата) ...поне моя почва ги реди мазно мазно .....
п.с а защо са ти тези толкова въпросителни - удивителни в заглавието
EXPLOSIVE написа:juve написа:Стига де ...то ААЗето обича да си тресе дупето....слагаш оборотите на 900 - 950 ( не е неправилно ) и си гледаш кефа .... когато е по хладно моторето така си тръска , базикаш се с обогатителя ако те дразни , а като загрее до около 60 ( имам датчик почти до главата) ...поне моя почва ги реди мазно мазно .....
Това ли са нормалните обороти? Ако е така наистина мойте са ниски, а вибрациите стават още по големи когато пусна климатика![]()
P.S. Имам много въпроси и неясноти по по този мотор за това са и прип. знаци
EXPLOSIVE написа:juve написа:Стига де ...то ААЗето обича да си тресе дупето....слагаш оборотите на 900 - 950 ( не е неправилно ) и си гледаш кефа .... когато е по хладно моторето така си тръска , базикаш се с обогатителя ако те дразни , а като загрее до около 60 ( имам датчик почти до главата) ...поне моя почва ги реди мазно мазно .....
Това ли са нормалните обороти? Ако е така наистина мойте са ниски, а вибрациите стават още по големи когато пусна климатика![]()
P.S. Имам много въпроси и неясноти по по този мотор за това са и прип. знаци
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта