някой може ли да каже какво е това? свещ или? на един приятел на тди-то му се появи, чисти се, но пак се появява.
Address 01: Engine
Control Module Part Number: 038 906 018 D
Component and/or Version: 1,9l R4 EDC 00SG 1817
Software Coding: 00002
Work Shop Code: WSC 00046
2 Faults Found:
00626 - Glow Plug Indicator Light (K29)
31-00 - Open or Short to Ground
17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer
P1570 - 35-00 - -
VAG COM грешка 00626 - Glow Plug Indicator Light (K29)
- P-TRANSPORTER
- Автомобил:
- Двигател:
проблема
здравеи,хрус за гешката -17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer ,е чипа на ключа сигорно се е зацапал или го е истървал на земята,ако има резервен ключ да пробва със него
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблема
P-TRANSPORTER написа:... чипа на ключа сигорно се е зацапал ...
Ти виждал ли си зацапан чип?И какво би повлияло на палвнето ако е зацапан?
По темата-значи този индикатор при дизелите служи освен да индикира подгряването на свещите,да индикира и ако има някъкъв проблем(например блокирала стоп машинка и т.н.)А за грешката с имобилайзера-осначава че в момента на записване на грешката някой се е опитал да стартира колата или с неразпознат ключ(тук причините може да са доста)и затова иммобилайзера се е намесил и е блокирал запалванет.Щом твоя познат си я кара колата явно е била непостоянна грешка.А те питам за таблото защото обикновенно когато се сменя таблото(некоректно) излизат и двете накуп.

- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
А пък мойта аларма сигурно е уникалана тогава. Всеки път ми е изкарва тая грешка изчиствам е и пак. Брееееей странна работа е туй нещо имобилигъзера на алармата ми. Досега не ми е правила проблем със паленето, а пък грешката е изкарва.
П.П Объркал съм се май грешката ми е 01237 - Fuel Shut-Off Valve (N109)
моля всички засегнати и подведени да ме извинят.
П.П Объркал съм се май грешката ми е 01237 - Fuel Shut-Off Valve (N109)
моля всички засегнати и подведени да ме извинят.

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
bobitur написа:А пък мойта аларма сигурно е уникалана тогава. Всеки път ми е изкарва тая грешка изчиствам е и пак. Брееееей странна работа е туй нещо имобилигъзера на алармата ми. Досега не ми е правила проблем със паленето, а пък грешката е изкарва.
грешката я изкарва ,понеже имаш имобилайзер на незаводската аларма.всеки път като дадеш контакт ти се набива грешката и след като натиснеш копчето на дистанционното се възстановява системата
проблема е в алармаджията който ти е свързвал алармата
Върни се в “Дизелови агрегати”