Датчик за t на горивото на Пасат 1,9тди 97год?
Датчик за t на горивото на Пасат 1,9тди 97год?
При диагностика датчика показва -13C t на горивото,при положение че навън е 7C,дава ли това отражение в работата на мотора и разхода?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Датчик за t на горивото на Пасат 1,9тди 97год?
Би трябвало да дава отражение,моя съвет е да го смениш.
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Какъв е тоя датчик и каде се намира.За първи път чувам за датчик на темп. на горивото.Да нямаш проблем с температурния датчик на антифриза.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Дава, добре е да се смени (не струва хиляди).
Лично на мен тази операция ми я свърши Ventoman преди година (при мен не бяха толкова фрапиращи разликите). Провери дали не е прекъснат/даден на късо кабел - температурата все толкова ли е, или се променя.
Датчика се намира в гориво-нагнетателната помпа.
Лично на мен тази операция ми я свърши Ventoman преди година (при мен не бяха толкова фрапиращи разликите). Провери дали не е прекъснат/даден на късо кабел - температурата все толкова ли е, или се променя.
Датчика се намира в гориво-нагнетателната помпа.
Датчика се намира в ГНП-то и не струва хиляди.Не е нормално да показва такава темп.на входящата нафта при положение че е +7гр.Оказва влияние върху работата на мотора и разхода на гориво.Може да се свали от друго ГНП и да се смени на твоето.На мой познат за рено меган тази операция му излезна 50лв.(помпа Бош).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво е да се смени, ето го на снимката съм го оградил, може би ще се справиш сам, отваря се капака отгоре на помпата и вждаш това на снимката, но първо го намери трябва да го има в Ауто плюс!
Благодаря колега,нямам нужните права,за да отварям снимки,утре ще ми го доставят,надявам се да се справя:)
Върни се в “Дизелови агрегати”