Колеги кажете ми моля , много лошо ли е да има масло по стените на гумената връзка посочена на снимката !??

Откачих я от едната страна за да проверя като си пъхнах пръста отвътре по стените и целия ми се омаза ,но иначе гледам че маслото на щеката си стои все на ниво,сигурно бута но по малко ,а аз все пак я имам от една седмица. Според мен си варви, има ускорение(турбото работи явно все още

) но не съм карал друга тъкава и не мога да направя сръвнение дали варви по слабо от нормалното !Не съм я карал още на VAG-COM,но скоро ще ида. Въпросът ми на кратко е да ли може да се съди по този признък (омасляването в тръбата) къкво е състоянието на турбината и колко живот и остава или не!?

Мисля че няма връзка ,но искам да попитам и друго ,когато угася двигателя и след около 1 сек. или по малко се чува един звук от към двигателя като (незнам как да го опиша) все едно се разтоварва въздушно налягане от някаква клапа ,савсем кратко изпукване.Не мога да го опиша по точно дано някой се сети за какво става въпрос, та това нормално ли е ??

Чувам само когато е отворвен капака на двигателя и наоколо е сръвнително тихо

Знам че повечето от вас ще ми кажат логичното нещо-първо да отида на диагностика и ще го направя разбирасе тези дни ,но жсе пак исках да попитам предварително за тези две неща ! По няколко часа на ден все чета из форума но не разбрах това което ме интерисува !

Дано някой има нещо предвид . Благодаря предварително....