ти баща, ти майка.
вземи кажи какво му е било на момчето на колата, че съвсем си разгони фамилията ситуацията. Още малко запотен сенник ще се спомене като причина за проблема

MORSKIQ2 написа:Каква забчатка бе колега, обясни по-точно, искаш да кажеш зъбното колело на коляновия вал ли?
drju написа:dani_94,
ти баща, ти майка.
вземи кажи какво му е било на момчето на колата, че съвсем си разгони фамилията ситуацията. Още малко запотен сенник ще се спомене като причина за проблема
![]()
![]()
![]()
vidinskia написа:drju написа:dani_94,
ти баща, ти майка.
![]()
![]()
![]()
Колега аз ходих при него и той ми нагласи помпата,но не е бил проблема в помпата а в тази прословутото зъбно колело на коляновия вал !!!!
Lazar2005 написа:Мойта кола си пали лесно но да задам ено въпросче харчи ми около 10/100 а двигателя е перфектен може ли да е от центровката на нафтовата помпа тоя разход като се има впредвид че е дадено яко закаснение на помпата ще свали ли разхода ако се върне малко напред и вак-ком колко пари е в София и каде има евентуално да отида на такова живвотно
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта