здравейте,искам да ви попитам за идеи по моя проблем за голф 4 1998г 1,9 TDI 110 к.с AHF-motor
днес тръгвам за риба с голфчето и спирам пред един жп прелез,гася двигатела докато чакам,вдигат бариерата неще да запали колата.върти но никакви симптопи за последващо палене

.след 4-5 опита запали тръвам аз стигам до язовира.идва време да си тръгвам.викам я да го пробвам догато чакам колегата да се домъкне,запали колата от първия път.идва колегата тръгвам да паля и да тръгваме вече пак неще.махах клеемите на акумулатора това онова неще.и след няколко опита запали за мое щастие.направи ми впечатление че докато върти стартера на таблото ми свети лапата за ABS ,до днес така не беше ми се случвало да свети докато въртя да паля.по принцип светва като дам на контакт и изгасва паля и това.друго странно нещо което ми се появи е че ключето за имобилайзера 2-3 ми оставаше да свети но преди 2-3 седмици се случи и след повторен опит за контакт изгасваше .някой да има идеи ще се радвам да ги сподели.днес останах изумен просто от колата.
п.с даже като стигнах пред нас викам я да я пробвам пак от 3-те опита нямаше пропуск палеше от първия път.просто незнам какво става.мисля че е нещо с борд компа или имобито