Проблем с теч на масло от двигателя B5 AFN

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Re: Проблем с теч на масло от двигателя B5 AFN

Мнениеот drago_tr » Нед 15 май 2011 20:54

Утре ще се разходя до някоя морга, да потърся някоя стара тръба и когато е в ръцете ми, ще видя дали може да се побългари някак си :roll: :beer Що да не ги изпием 40 лева :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Нед 15 май 2011 20:57

хах ей тва е приказка и да кажеш какво е станало :beer

Потребителски аватар
drago_tr

Мнениеот drago_tr » Вто 17 май 2011 20:33

Днес ходих до Софията...и на връщане спрях на моргата, която е преди светофара на Долни Богров и попитах за тая тръба.....оказа се че имат и понеже аз не мога да се пазаря, поискаха ми 30 лева :063: :063: като ме убеждаваха че това е много изгодна оферта. Казах им че не ме удовлетворява, но ги информирах че нова е 36 лева и ще си я купя от магазина но те от мен хляб няма да ядат. Кожодери!!!!!! Останах с много лошо впечатление. Ха познайте кога ще отида пак там да потърся нещо.
...то това изказване май отиде за друг раздел...ама да извиняват модераторите...не се стърпях. :banghead:

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Вто 17 май 2011 20:50

drago_tr написа:Днес ходих до Софията...и на връщане спрях на моргата, която е преди светофара на Долни Богров и попитах за тая тръба.....оказа се че имат и понеже аз не мога да се пазаря, поискаха ми 30 лева :063: :063: като ме убеждаваха че това е много изгодна оферта. Казах им че не ме удовлетворява, но ги информирах че нова е 36 лева и ще си я купя от магазина но те от мен хляб няма да ядат. Кожодери!!!!!! Останах с много лошо впечатление. Ха познайте кога ще отида пак там да потърся нещо.
...то това изказване май отиде за друг раздел...ама да извиняват модераторите...не се стърпях. :banghead:

ха направо са си кожодери за това ти казах колега по добре си купи нова поне знаеш че ще изкара по дълго от втората упортеба :beer ти къде я гледа 36 лв че и аз трябва да взимам скоро

Потребителски аватар
drago_tr

Мнениеот drago_tr » Вто 17 май 2011 21:28

Antonio87 написа:
drago_tr написа:Днес ходих до Софията...и на връщане спрях на моргата, която е преди светофара на Долни Богров и попитах за тая тръба.....оказа се че имат и понеже аз не мога да се пазаря, поискаха ми 30 лева :063: :063: като ме убеждаваха че това е много изгодна оферта. Казах им че не ме удовлетворява, но ги информирах че нова е 36 лева и ще си я купя от магазина но те от мен хляб няма да ядат. Кожодери!!!!!! Останах с много лошо впечатление. Ха познайте кога ще отида пак там да потърся нещо.

ха направо са си кожодери за това ти казах колега по добре си купи нова поне знаеш че ще изкара по дълго от втората упортеба :beer ти къде я гледа 36 лв че и аз трябва да взимам скоро

Oбаждах се до един магазин тук в Пловдив...редовен клиент съм му и съм доволен.

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Вто 17 май 2011 22:27

drago_tr написа:
Antonio87 написа:

Oбаждах се до един магазин тук в Пловдив...редовен клиент съм му и съм доволен.

ами айде дано си решиш проблема по-скоро а аз ще търся някъде из Варна или като се прибирам към Казанлък :beer

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Сря 18 май 2011 10:38

Колеги, а не може ли да се отреже тръбата до където е здрава и после да се надене маслоустойчив маркуч с една скоба на него и да се реши проблема, щом като не ви се дават 40 лева.

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Сря 18 май 2011 14:49

mili 75 написа:Колеги, а не може ли да се отреже тръбата до където е здрава и после да се надене маслоустойчив маркуч с една скоба на него и да се реши проблема, щом като не ви се дават 40 лева.

тръбата най-често се пука точно където се захваща с болтовете няма как да стане защото няма как да се закрепи за двигателя един приятел е пробвал да я лепи с някакво специално маслоустойчиво лепило но аизкарало 2-3 месеца и пак протекло

joro791
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro791 » Пон 12 дек 2011 12:23

Здравеите колеги,от един месец и аз вече съм с Пасат Б5 (АФН),и при мен се появи този проблем с отдушника на картера.Аз съм от Троян но ходих в Плевен кадето са може би наи яките маистори, специално на VW и Audi,казах им че ми тече масло от някъде,вдигнах капака и веднага го видяха и ми казаха че това е слабо място на АФН-мотора.Посаветваха ме да го сменя с нов маркуч които струва 40-лева,и да не се учудвам че новия маркуч ще бъде без този филтър които стои до капака на клапаните.Питах ги дали може да се затапи,но те ми казаха че не ртябва защото ще започне да надува в картера.А и аз си мисля че щомто е сложен там сигурно е нужен за нещо :banana

Върни се в “Дизелови агрегати”