drago_tr написа:Днес ходих до Софията...и на връщане спрях на моргата, която е преди светофара на Долни Богров и попитах за тая тръба.....оказа се че имат и понеже аз не мога да се пазаря, поискаха ми 30 лева![]()
като ме убеждаваха че това е много изгодна оферта. Казах им че не ме удовлетворява, но ги информирах че нова е 36 лева и ще си я купя от магазина но те от мен хляб няма да ядат. Кожодери!!!!!! Останах с много лошо впечатление. Ха познайте кога ще отида пак там да потърся нещо.
...то това изказване май отиде за друг раздел...ама да извиняват модераторите...не се стърпях.
Antonio87 написа:drago_tr написа:Днес ходих до Софията...и на връщане спрях на моргата, която е преди светофара на Долни Богров и попитах за тая тръба.....оказа се че имат и понеже аз не мога да се пазаря, поискаха ми 30 лева![]()
като ме убеждаваха че това е много изгодна оферта. Казах им че не ме удовлетворява, но ги информирах че нова е 36 лева и ще си я купя от магазина но те от мен хляб няма да ядат. Кожодери!!!!!! Останах с много лошо впечатление. Ха познайте кога ще отида пак там да потърся нещо.
...то това изказване май отиде за друг раздел...ама да извиняват модераторите...не се стърпях.
ха направо са си кожодери за това ти казах колега по добре си купи нова поне знаеш че ще изкара по дълго от втората упортебати къде я гледа 36 лв че и аз трябва да взимам скоро
drago_tr написа:Antonio87 написа:drago_tr написа:Днес ходих до Софията...и на връщане спрях на моргата, която е преди светофара на Долни Богров и попитах за тая тръба.....оказа се че имат и понеже аз не мога да се пазаря, поискаха ми 30 лева![]()
ха направо са си кожодери за това ти казах колега по добре си купи нова поне знаеш че ще изкара по дълго от втората упортебати къде я гледа 36 лв че и аз трябва да взимам скоро
Oбаждах се до един магазин тук в Пловдив...редовен клиент съм му и съм доволен.
mili 75 написа:Колеги, а не може ли да се отреже тръбата до където е здрава и после да се надене маслоустойчив маркуч с една скоба на него и да се реши проблема, щом като не ви се дават 40 лева.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта