Passat 1.9 TDI AFN -110 p.s. + Chip Проблем = РЕШЕН

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
mili 75
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat 1.9 TDI AFN -110 p.s. + Chip Проблем = РЕШЕН

Мнениеот mili 75 » Съб 26 ное 2011 17:46

Колеги, стига тормозете пенсионираните автомобили с такива скорости 200+, аз мойта я кътам може след някоя година немците да си ги поискат обратно като ретро автомобили и да дадат по някоя нова и ние ново да покараме. :lol: Иначе ако не сте забелязали автора на темата си е решил проблемите.Изтрили са му натрупаните грешки и всичко вече е ток, ей тия в северозапада били големи магьосници бе, триеш грешките и колата вече не забива муцуната. :applause:

Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Мнениеот vankata__098 » Съб 26 ное 2011 22:36

колега провери клапаните горе над сервото, към които отиват вакуум маркучета. Ако някой от тях е заминал така става с кола забива муцуна и трябва да я изгасиш и пак да запалиш. На един приятел се беше повредил един от тези клапани (клапана за налягането в турбината) и като го смени колата тръгна. Правеше голямо налягане турбината и се включваше защитата.

Потребителски аватар
puning
Автомобил: Passat B4
Двигател: AFN

Мнениеот puning » Пон 19 дек 2011 20:25

Здравейте, тоя проблем го имам и аз, но само като ускорявам на 4 и 5 и то в ниските обороти. Грешки нямам. Казаха ми, че е демпфер и просто смених начина си на каране, повечко гас и така. Не знам защо си мислите, че като се сложи "чип" колата ще вдига 200, 250 и там колкото искате. Аз намирам разлика в ускорението (тва е за моята кола).

Върни се в “Дизелови агрегати”