Passat 1.9 TDI AFN -110 p.s. + Chip Проблем = РЕШЕН
-
mili 75
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 1.9 TDI AFN -110 p.s. + Chip Проблем = РЕШЕН
Колеги, стига тормозете пенсионираните автомобили с такива скорости 200+, аз мойта я кътам може след някоя година немците да си ги поискат обратно като ретро автомобили и да дадат по някоя нова и ние ново да покараме.
Иначе ако не сте забелязали автора на темата си е решил проблемите.Изтрили са му натрупаните грешки и всичко вече е ток, ей тия в северозапада били големи магьосници бе, триеш грешките и колата вече не забива муцуната. 

- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
колега провери клапаните горе над сервото, към които отиват вакуум маркучета. Ако някой от тях е заминал така става с кола забива муцуна и трябва да я изгасиш и пак да запалиш. На един приятел се беше повредил един от тези клапани (клапана за налягането в турбината) и като го смени колата тръгна. Правеше голямо налягане турбината и се включваше защитата.
- puning
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN
Здравейте, тоя проблем го имам и аз, но само като ускорявам на 4 и 5 и то в ниските обороти. Грешки нямам. Казаха ми, че е демпфер и просто смених начина си на каране, повечко гас и така. Не знам защо си мислите, че като се сложи "чип" колата ще вдига 200, 250 и там колкото искате. Аз намирам разлика в ускорението (тва е за моята кола).
Върни се в “Дизелови агрегати”