Dizel_fen написа:Днес се пробвах пак да засичам в по-топлото време с друга бензиностанция и полото умря! Стартера изпуши

,опитахме се да я дръпнем -не ще да превърти мотора.В сервиза първа диагноза е скъсан ангренажен ремък

.Тази тема се оказа фатална за колата ми.Сега с малко бебе-таксита,доктори-сумати пари.Още ще я изплащам 2 години на банката-теглих кредит да я купя! Стартера беше нов на 2 дни и явно е бил натегнат и пълен батак стана! Иначе по темата -това поло е ламя и такова повече няма да си купя ,ако ще и без пари да ми го дават!Ще се спира от движение и ще се бракува в моргата! По груби сметки по 80 лв нафта на месец + 210 лв застраховка +масло и филтри 100 лв,+ данък 60 лв + преглед и винетка 110 лв , са 1100 лв които няма да дам по колата през другата година! Още не мога да се успокоя заради тази кола! Първа кола ми беше и много си я обичах-ама съдбата реши така

Как все на вас ви се падат тези коли бе?Аз ако не бях правил ремонт 6 пъти на скоростната кутия (6-тият вече е доста сполочлив),нямаше и да си помисля за голф 4 AHF 110k.c!
На тази кола разхода и е супер!Ако има здрава кутия,има и кола...ако няма здрава кутия нямаш кола (500-600лв на старо е,и си имам една резерва...вече си знам урока!)
Слаби страни на полото:слаби спирачки,няма ABS,няма климатик (последните 2 поне при мойта ги няма).
Аз от разход съм много доволен,градско ми гори 1,5 пъти по малко от голфа (зимата)!Извънградско 5/100 и не слиза надолу,ако даваше 4,5/100 просто

щеше да се кара и извънградско!