Някой колега който е разглобявал табло на Пасат да каже.
Мойте знания свършват до тук.

Не свети лампата за подгрева?
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
- al_volante
- Автомобил: golf 3
- Двигател: afn 1996
Re: Не свети лампата за подгрева?
и при мен беше така и се оказа че некой умен жабар беше дал постоянен + на гнп-то защото реле 109 не работеше,смених релето,махнах кабела който беше сложен директно на клапана и вече година и половина всичко е ок.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен никога тая лампа дори не е присвятвала. Зимата си пали без проблем обаче слушам кога изклчва релето за подгрев.Каже ли "цък" и паля
Преди време отварях таблото и не видях да има сменяеми лампи. Има нещо като диоди на самата платка.
колата е голф 3 1Z с белия километраж.

Преди време отварях таблото и не видях да има сменяеми лампи. Има нещо като диоди на самата платка.
колата е голф 3 1Z с белия километраж.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
Така чак сега разбрах защо не ми свети лампата за подгрев (към автора на темата може и при него да е това)
Оказа се ,че таблото ми е от бензинова кола,а до сега не ми е правело впечатление защото знам ,че на бензинките е до 7000 оборота. Е да ,но моето табло е с бели циферблато до 220км и 6000 оборота има и още след 6к чертички.Като се разрових в нета гледам на всички тди-та са до 5к оборотите.
Разглобих таблото на блендата с иконките има реотанчето за свещите но няма диодче запоено на платката за да свети.На таблото отзад и отстрани пише ABS ,дали е от 1.8 бенз?
В крайна сметка след щателно ровене в аутодата си направих диод да ми свети.
Оказа се ,че таблото ми е от бензинова кола,а до сега не ми е правело впечатление защото знам ,че на бензинките е до 7000 оборота. Е да ,но моето табло е с бели циферблато до 220км и 6000 оборота има и още след 6к чертички.Като се разрових в нета гледам на всички тди-та са до 5к оборотите.
Разглобих таблото на блендата с иконките има реотанчето за свещите но няма диодче запоено на платката за да свети.На таблото отзад и отстрани пише ABS ,дали е от 1.8 бенз?
В крайна сметка след щателно ровене в аутодата си направих диод да ми свети.

Върни се в “Дизелови агрегати”