Аз доколкото знам от приятели,чак в София трябва да се ходи.
Колега има ли шанс да качи чак толкова разхода от въздушния филтър.Щото го сменях преди около 3-4 месеца(а през последния месец почти не е каран),но вчера като го погледнах и се оказа здраво замърсен,предполагам от здравото пушене преди това (пуши и някъде отзад зад двигателя).

проблем с голф 2 - гори много и пуши
-
- Автомобил:
- Двигател:
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: проблем с голф 2 - гори много и пуши
Аз бях го написал ,но си мисля ,че чак толкова едва ли ще качи разхода от замърсен възд.филтър-половин литър може би ,ама 2 килаsamo_pechka написа:.....Преди да отидеш при майстора ,смени си горивен и въздушен филтър (ако не си ги сменял скоро)

-
- Автомобил:
- Двигател:
Горивния филтър към момента не го използвам тъй като съм на система,щото иначе няма палене.Относно въздушния и аз на твоето мнение,но все пак ще пробвам.
Има и друго за което си мисля да не би да има някакво запушване или нещо подобно,защото първо го подкарах с чиста нафта и беше страшно 3л=31км.След това започнах да и слагам и двутактово масло както ме посъвева и започна да намалява разхода сега с тея 3л минавам около 40км(+/- зависи от терена).
Има и друго за което си мисля да не би да има някакво запушване или нещо подобно,защото първо го подкарах с чиста нафта и беше страшно 3л=31км.След това започнах да и слагам и двутактово масло както ме посъвева и започна да намалява разхода сега с тея 3л минавам около 40км(+/- зависи от терена).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен.Повечко аванс й беше дадено и сега всичко е ОК. 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
alex_bg_kn написа:Проблема е решен.Повечко аванс й беше дадено и сега всичко е ОК.
Колега, колко предварение дадохте на мотора ?С индикатор ли е правена центровката?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не защо голям проблем ли е?
Върни се в “Дизелови агрегати”