nike_bg Искам да си погледнеш предишните си постове и да прецениш сам дали не си противоречиш и после плюй измислените фирми ! ! !
Та по моя въпрос с пушенето ако може някои да помогне имам напредък но ми трябва помощ. Сменихме ремонтния комплект на дюзите пушенето продължава по същия начин въпреки че тия О - пръстени си бяха за смяна. След това свалих дюзите и ги закарах в топмотор
http://www.topmotorbg.com в софия казаха ми че дюзите работят перфектно и нямат нужда от почистване. Нося дюзите и ги слагаме обратно на колата мериме компресия всичко е 6 показва 25 - 27 на цилиндър в тоя промеждутък. След което палиме колата и започва старото пушене с мирис на неизгоряла нафта. на 4 ти цилиндът този от към купето тръбата на генерацията студена маистора каза че пали във високите обороти а да уточня на въпросния 4 ти цилиндър компресията му е най - силна. И вече не знам какво да правя и каде е проблема
Изчезна след толкова много ремнонти и гимнастики пушенето го няма утре ще я закача на ваг ком и ще видим дали трябва да се прави центровка
Сега да споделя колата спря да пуши но явно нещо не е на ред.
показателите на дюзите на 13 ти канал на ваг кома не са ми както бяха преди ремонта. сега са на първи 3.00 на втори -2.99 на трети 2.99 и на четвътри -3.00 и не знам какво трябва да се направи най-вероятно центровка на PD зите. Въртяхме вала но нещо не става започва да пали по трудно като загрее
В по предишни постове споделяш че 4-ти цилиндър не ти работи дори и като размениш местата на дюзите ???? това може би е дюза за теб ???? Обърни внимание и на червения текст (преди , сега )
Много окопани повдигачи - това означава че клапана е потънал много в главата и е извън реглажния ход на повдигача ,мерихте ли колко стърчи стеблото на клапана , ( ефекта е като заработи двиг. повдигача се напълни държи ти отворен клапана и цилиндъра не работи , това ти е бумкането в аспуха - отворен клапан ) относно дюзите , когато ги докара за проверка дюзите бяха перфектни , ако имах малко съмнение към някоя бих ти предложил почистване поне, а дали не сте си ги скапали сами като сте разглобявали главата в гаража на пода , спазвахте ли някаква хигиена защото при проверката доста си играхме с вънншно почистване преди теста.
И все пак ти пожелавам успех с борбата
П.С. Защо не докара колата , и поне можеше да звъннеш преди да плюваш измислените фирми