2 проблема на голф 3 1.9 тди 1з мотор Решени

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
vidinskia
Автомобил:
Двигател:

Re: 2 проблема на голф 3 1.9 тди 1з мотор

Мнениеот vidinskia » Съб 10 ное 2012 0:29

rosen79 написа:Абре колега,(автора на темата)ако някой ти каже,че на голфа не можеш да му качиш 25 тона багаж в него ти за да му докажеш обратното що не вземеш да го натовариш?Казваш,че си пазиш колата.Ми човек,който си пази колата не би се връзвал на каквито и да е приказки.Ти данък обществено доверие ли плащаш,че доказваш неща на не вярващите?И на мен колко са ми ги разправяли такива,че ако е трябвало на всеки да доказвам до сега да съм си хвърлил колата.

Колега не става дума за това че този въпросен индивид ме е дразнил,той просто цяла вечер не спря да ме дразни и да ми обяснява как ще ме бие на задна скорост,как този "голфффо" не струва и пукнат лев,и как неговата кола е много добра (която помеждодругото не успя да дигне на 4-та 180 км/ч. както ми се хвалеше,та колега исках да ти кажа,мълчах,търпех и накрая се ядосах и се оказа също така че тази въпросна тръбичка която влиза в помпата (така мисля,не съм сигурен) отгоре на дюзата не се е прецакала от вкарването в критични на 4-та а просто си е била тръгнала,така че всичко е ок по колата и няма никакви проблеми след това "тъпо" изпълнение :)

Потребителски аватар
vidinskia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vidinskia » Съб 10 ное 2012 0:30

stefan4o написа:
vidinskia написа:Колега няма какво да ти се доказвам точно на теб,ако искай вярвай аз казах,излезнахме на околовръстното и му показах че може да ги дигне на 4-та 180 км/ч.

А на 5-та колко ги вдига? Питам чисто информативно? :roll:

Ми честно да ти кажа колега спира на 210 км/ч. незнам защо,колата има чип тунинг и това е,и в момента е прецакан съединителя но мисля че няма нищо общо :)

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 10 ное 2012 0:32

Мерси за отговора. Ще ти дам жокер за чип-тунинга. За съжаление той не удължава предавателните числа на скоростната кутия :Mr Green Fun Просто в някои случаи помага да се развие по-бързо определена скорост, сравнено с фабрично непипан автомобил със същия мотор. :wink:

Потребителски аватар
vidinskia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vidinskia » Съб 10 ное 2012 0:39

:да:
stefan4o написа:Мерси за отговора. Ще ти дам жокер за чип-тунинга. За съжаление той не удължава предавателните числа на скоростната кутия :Mr Green Fun Просто в някои случаи помага да се развие по-бързо определена скорост, сравнено с фабрично непипан автомобил със същия мотор. :wink:

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Re: 2 проблема на голф 3 1.9 тди 1з мотор РЕШЕНИ !!!

Мнениеот tisho_psg » Съб 10 ное 2012 10:26

Евала колега,вероятно ще кажеш че си вдигал и 250км/ч ама щом го нема клипа качен да видим всички... mhihi

Карай си колата със здраве,и не я вкарвай в лютеницата заради всеки спор с някого,че да няма нова тема: 3 проблема на голф 3 1.9 тди 1з мотор

Потребителски аватар
vidinskia
Автомобил:
Двигател:

Re: 2 проблема на голф 3 1.9 тди 1з мотор РЕШЕНИ !!!

Мнениеот vidinskia » Съб 10 ное 2012 21:17

tisho_psg написа:Евала колега,вероятно ще кажеш че си вдигал и 250км/ч ама щом го нема клипа качен да видим всички... mhihi

Карай си колата със здраве,и не я вкарвай в лютеницата заради всеки спор с някого,че да няма нова тема: 3 проблема на голф 3 1.9 тди 1з мотор

Колега прав си,но не мисля че някой несериозен ще отговаря на всеки питал по нещо или всеки заял се с мен,защо е нужно да ви излъжа като даже не ви и познавам,мисля че е безмислено,а и аз казах че на 5-та стигам 210 км/ч. и повече неможе,няма какво да лъжа :)

Върни се в “Дизелови агрегати”