rosen79 написа:Абре колега,(автора на темата)ако някой ти каже,че на голфа не можеш да му качиш 25 тона багаж в него ти за да му докажеш обратното що не вземеш да го натовариш?Казваш,че си пазиш колата.Ми човек,който си пази колата не би се връзвал на каквито и да е приказки.Ти данък обществено доверие ли плащаш,че доказваш неща на не вярващите?И на мен колко са ми ги разправяли такива,че ако е трябвало на всеки да доказвам до сега да съм си хвърлил колата.
Колега не става дума за това че този въпросен индивид ме е дразнил,той просто цяла вечер не спря да ме дразни и да ми обяснява как ще ме бие на задна скорост,как този "голфффо" не струва и пукнат лев,и как неговата кола е много добра (която помеждодругото не успя да дигне на 4-та 180 км/ч. както ми се хвалеше,та колега исках да ти кажа,мълчах,търпех и накрая се ядосах и се оказа също така че тази въпросна тръбичка която влиза в помпата (така мисля,не съм сигурен) отгоре на дюзата не се е прецакала от вкарването в критични на 4-та а просто си е била тръгнала,така че всичко е ок по колата и няма никакви проблеми след това "тъпо" изпълнение