Golf 3 1.9 tdi 90 к.с.
1 Fault Found:
00527-Intake Manifold Temperature Sensor (G72)
"Приемът подателя колектор температура-G72
G72 дефектен
Жицата има кратко на земята
G72 дефектен или неправилно работен диапазон, причинени от корозия на съединителя
отворена верига / тел има краткосрочен положителен -google translate..."
1.Та някой ако може,да обясни какво точна да търся и къде да го търся,тъй като не разбирам много много.
Доколкото разбирам това е някъв датчик или?
2.Възможно ли е понякога,колата стигайки 2900-3200 оборота да прекъсва заради тази грешка?
3.Отделно отскоро ми се налага,когато паля да натисна газта до край,иначе колата угасва.Ако не натискам газта,по 4-5 пъти не иска да запали-припуква и гасне...
Ще съм благодарен да ми помогнете

Golf 3 1.9 tdi 90 к.с. открита грешка 00527
Re: Открита грешка 00527
Другият сензор си го пише ,че е в интейка - в смукателните тръби!!!
Може да ми се посмеете но какво е "интейк" и къде се намира тва чудо.
Отварях капака с един приятел и освен едно спукано маркуче на "обратната"нафта не намерихме друго.Питах 3-4 човека от къде са проблемите-отговорите бяха Вакум регулатор,дебитомер,клапан на турбо и Гнп...ако го карам на принципа на излючването,по добре да си зема още 1 голф...
Може да ми се посмеете но какво е "интейк" и къде се намира тва чудо.
Отварях капака с един приятел и освен едно спукано маркуче на "обратната"нафта не намерихме друго.Питах 3-4 човека от къде са проблемите-отговорите бяха Вакум регулатор,дебитомер,клапан на турбо и Гнп...ако го карам на принципа на излючването,по добре да си зема още 1 голф...
- Golf Cabrio
- Автомобил: WV Golf Cabriolet 1.9 TDI
- Двигател: 2002
Re: Golf 3 1.9 tdi 90 к.с. открита грешка 00527
темп. сензор е ето това
- Прикачени файлове
-
- imagesCANDWJQ4.jpg (1.68 KиБ) Видяна 4141 пъти
открих си грешката(00527)-става въпрос за някъв датчик закачен на турбопътищата(май се казват).Оказа се че там няма букса и кабелите си стърчат.Закачихме висящите кабели и грешката изчезна.Тия дни ще направя 1-2 снимки и ще ги кача,да се види за кво иде реч...
нови грешки.
00553
00539
00522
00777
Само да спомена че това се случва по време на големите дъждове напоследък,ако има значение.По същото време закачих и буксата на турбопътищата за която писах по горе.
Колата полудя общо взето,подържа 1100 оборота,педала на газта си прави квото иска ,колата забива муцуна след 2000оборота,отделно до 2000 върви като 300 коня(не я бях виждал да ускорява така,както днес).централното откачи и си работи постоянно в отключващо положение.А да не забравя датчика за подгряване си работи постояно(мигане) и индикира че колата подгравя свещите-дори когато е запалена...!!!!още...показва ми че не работят спирачките,при условие че като ги натискам си работят и колата си спира.
сега не смея да я запаля,за да видя кво ще се получи,но ако има промяна ще пиша.
Поздрави и мерси.
00553
00539
00522
00777
Само да спомена че това се случва по време на големите дъждове напоследък,ако има значение.По същото време закачих и буксата на турбопътищата за която писах по горе.
Колата полудя общо взето,подържа 1100 оборота,педала на газта си прави квото иска ,колата забива муцуна след 2000оборота,отделно до 2000 върви като 300 коня(не я бях виждал да ускорява така,както днес).централното откачи и си работи постоянно в отключващо положение.А да не забравя датчика за подгряване си работи постояно(мигане) и индикира че колата подгравя свещите-дори когато е запалена...!!!!още...показва ми че не работят спирачките,при условие че като ги натискам си работят и колата си спира.
сега не смея да я запаля,за да видя кво ще се получи,но ако има промяна ще пиша.
Поздрави и мерси.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Този датчик май е бил за смяна и за това са му резнали кабелите. Да ти светят мигат подгревните свещи не е добре закачи е на диагностика и виж какви грешки изкарва, по лесно ще се открие проблема.
Поздрави.
Поздрави.
bobitur написа:Този датчик май е бил за смяна и за това са му резнали кабелите. Да ти светят мигат подгревните свещи не е добре закачи е на диагностика и виж какви грешки изкарва, по лесно ще се открие проблема.
Поздрави.
нови грешки.
00553
00539
00522
00777
Това са грешките
Върни се в “Дизелови агрегати”