Поло 1.4 TDI 2000г когато загрее двигателя загасва сам
Поло 1.4 TDI 2000г когато загрее двигателя загасва сам
Здравейте колеги!Имам следния проблем с въпросното Поло състоящ се в това че когато загрее двигателя загасва сам,чакам 10-15 минути да изстине двигателя и колата пали вече без проблем до следващия път когато загрее и загасва пак.Кажете от къде може да идва проблема.Дюзите и помпата са сменени,но проблема остава.Благодаря предварително!
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Re: Поло 1.4 TDI 2000г когато загрее двигателя загасва сам
На диагностика не сте ли я гледали тая кола?
Трябва да сте много напред с парите за да сменяте помпа и дюзи ей така без да знаете какъв е проблема.
Щом загасва няма начин да не е записала някаква грешка.
При италянките(понеже сега карам италянка) този проблем е често срещан и е свързан с датчика на коляновия вал, но при VAG не съм чул да са проблемни.
Трябва да сте много напред с парите за да сменяте помпа и дюзи ей така без да знаете какъв е проблема.
При италянките(понеже сега карам италянка) този проблем е често срещан и е свързан с датчика на коляновия вал, но при VAG не съм чул да са проблемни.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
milenski_77 написа:На диагностика не сте ли я гледали тая кола?

Разбирасе че е закачана но няма никаква грешка запаметена ,последното към което ме насочиха е проблем в компютъра на колата и по точно стартовата порция гориво както и на празен ход е изван нормите когато колата е загряла на 90 градуса.Надявам се това да е последното, като си я взема ще пиша какво е станало.Благодаря за съветите
Върни се в “Дизелови агрегати”