vlado_tonev написа:Мисля че е по-скоро вибрация.Прегледах тампоните на генерацията и днес мисля да погледна отново тези на мотора и скоростната кутия.Вчера установих,че въпросното притреперване го няма,когато е студена колата.Малко след 45°C на антифриза се появява.Когато загрее до 90°C го има!След това ако покарам още 20 минути градско,вече изчезва.Възможно ли е нещо по гумените и металните компоненти на купе и мотор да се намества при различните температури?Много ми е интересно кое точно се разваля и оправя при различна работна температура...

.Които помогне за разгадаване на тази мистерия получава подарък..

.Правя уточнението,че вибрирането се усеща най-вече на шофьорската седалка(под г*за) и леко в краката на пасажера.
Същото и при мен само че на BXE двигател. Чудих се, чудих се, освен че забелязах, че го прави точно, когато оборотите са между 850 и 900, в някой случай към 830, друго неразбрах. Гледаха го 2 - ма майстори + тези от Порше. И интересното е, че намаля значително/неизчезна напълно/ когато смених горивния филтър, но пък 10К километра по - късно, отново се появи, при все, че карам с уж премиум нафта, и живота на филтъра трябва да е към 30К километра. Както и да е, това го имам от както взех колата, и 22К километра по - късно, нови симптоми няма и се надявам скоро да няма

. А заради леко клатене на 2-3 светофара докато е между 60-80 градуса, което и при пусната музика или разговор с някой в колата неусещам, няма да набия 1 торба пари да сменям съединителя, при все, че към момента друго свързано с него няма. Като му дойде времето на съединителя ще пиша и ако се оправи от него - също. Засега съм го оставил така, ако се появи нещо ново като симптом, търсенето започва отново.