Здравейте Колата е Пасат 1.6 105 коня дизелче 2014 година днес си карах нямаше проблем спрях и слизам след 2-3 часа слагам ключа и колата върти и не пали Пробвах над 5 пъти без резултат в понеделник ще го мисля какво да я правя но дайте предположения от какво може да е че си мисля че някоя дюза може да е дала фира
Стружки обикновено идват когато гаражните майстори сменят горивен филтър и после въртят помпата на сухо да качи нафта. Има разписана процедура как се подкачва нафта след смяна на филтъра. Не знам дали при теб е този случая… без диагностика само гадаем. Може да е и заминал стартер, компресия, акумулатор, датчик(колянов вал, на рейла, на не знам си още къде).. сто неща
DoH_KuXoT написа:Диагностика правена ли е , най-вероятно дюза е умряла
Понеделник е при майстора и тогава ще споделя каква е болката и ама и аз имам такива съмнения за дюзичка та въпроса ми дали се сменя само проблемната или всички че ако са всички ще излезе доста соленичко
Може и елементарен да е проблема, кабел, датчик и т.н. . Не бързай. Диагностиката ще си каже . Инак не, че не може една дюза, но много често тръгне ли една, другите я последват в кратки срокове.