SMEL написа:Пусни снимки като правиш такива мероприатия.как си го почистил и как си го илиминирал.
Почнах го много набързо , а после бях толкова мръсен че нямаше как да снимам . Както и прадполагах , моят ЕГР не затваря до краи и имаше процеп . Не движеше . Накиснах го в газ и сега функционира перфектно , но пак не затваря добре , все едно е износен там кадето трябва да уплътни . Все пак затапих да не влизат изгорели газове защото уж тегли пвече колата (джанти 17'ки трудно се развъртат) . А колекторите ги чистих първо със отверка , после окисвах с газ и един мой си препарат . Станаха като нови. Нагара по стените на колекторите беше около 5мм. и ви говоря сериозно . Погледнах интерколера , съвсем леко пропуска на снадките между алуминия и пластмасата , но спъна във вървеж на колата ми май е идвал от колекторите . Колекторите на главата към клапаните също са толкова пълни но само веднъж чопнах с отверката и ме хвана страх да не падне към клапаните и да удари някаде парче от нагара и за това го оставих така за сега . Като потеглих , колата развъташе по-леко , но на високи предваки във високите обороти колата хълцаше , малко доработка с Ваг ком , и съм готов за стартове
Мечтая да почистя и главата . Поиграх си и с картерните газове , резултата до сега от 250км. е че вече нямам масло в маркуча които отива в въздуховода след фитъра-преди турбото . Турбото ми нямаше масло в него и има луфт в оста колкото да кажеш че има . Имам чувството че маслото по турбо пътищата ми е идвало от картерните газове . Сега турбинката свисти повече .