Какъв цвят трябва да е пушека,който излиза от ауспуха на TDI
- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Stivi написа:Legolas написа:Моята момчета пали ок, само че много малко подгрява.Загрява по около 2-3 сек. угасва лампата на таблото.До сега не съм я виждал да свети за повече, дори и когато беше малко по-студено.Та не знам работят ли както трябва не работят ли нямам си идея.
Толкова трябва да бъде,към 3-4 сек при мен свети само в най-големите студове а в сегашните температури 1-2 сек. Всичко зависи от външната температура-датчика казва колко да грее преди да изгаси лампата.
Мда така е знам, но все пак ми се струва много кратко това време, но като се има с предвид, че лятото изгасва лампата веднага все си мисля, че сега да подгрява за 2сек е нормално.Благодаря а инфото.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
pinsi написа:Ами не.Примерно съм я карал 20-30 мин ,гася я за 5 и като взема да паля светва реотанчетоАма не винаги.Иначе като е студена си свети
Не знам за Полото ам ана голфа свети ВИНАГИ независимо от температурата просто когато е топла светва и веднага гасне а като е студено 1-4 секунди според студа !
Върни се в “Дизелови агрегати”