Температурата пада
-
- Автомобил:
- Двигател:
Температурата пада
От 10-на дни колата ми прави следния номер-като мина 60-70 км и температурата пада от постоянните 90 градуса на 80.След 7-8 мин пак се нормализира.Странно ми е ,защото до сега винаги кове на 90 -зиме,лете все толко.Каде може да е проблема?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Сутрин като тръгваш и покаже 70-75 градуса на таблото - слез отвори капака и пипни долния маркуч дето ходи в радиатора.Ако е студено термостат е ОК ,ако е топло начи изпуска
Точно така.И аз доста се чудех кво става с тази температура миналата зима,но Rabbit_TDI ми каза същото и на мен и от тогава съм с нов термостат и постоянна температура.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера като си карах и температурате падна на 30 градуса ,качи се на 50 и пак падна.Така няколко пъти .После застана на 85-87 и така си стоеше.Днес пак държа около 85-87 и се нервирах,купих термостат и го смених.Резултат-90 градуса постоянно.
Благодаря на всички отзовали се колеги,остана ми само да намеря малко време и за това: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=65654
Благодаря на всички отзовали се колеги,остана ми само да намеря малко време и за това: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=65654
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
ETOS казва 13,80 евро (но не бива много да му се вярва). В момента не работи този сайт (иначе казва реални цени в Германия). Това само ориентировъчно. Тук какво ще намериш е друга бира.
Върни се в “Дизелови агрегати”