svetlinbg написа:какво е МАП?
колега сега да не се сърдиш ама няколко думи имам да ти кажа (с добри намерения)
Незнаеш какво е МАП. Това го знае всеки който му е ясно как работи едно ТДИ. ОК това не е проблем слува се човек да не знае.
ОБАЧЕ в същото време казваш че 100% турбината е почистена правилно защото си гледал. Тоест знаеш как се чисти турбина но реши да си дадеш парите на сръчните момчета да я чистят вместо теб, пък ако нещо не разбират ти нали наблюдаваш и ше им коригираш работата. Тоест разбираш от турбини (мап сензора е неразделна част от днешните турбомотори)
Електромагнитните клапани са ОК щото си ги проверил. КАК ги провери. Вкумклапана си проверил. КАК?
След като и видял каква е грешката с ВАГ КОМ погледнахте ли канал 11 как се държи турбото. Или чоека с ВАГ КОМА койтоможе да трие само грешки каза че всичко е наред.
Майсторите които много си разбират от работата незнаят от къде може да ти е проблема с пренадуването. Тези същити майстори ли мериха турбината с ваг ком щото е непонятно да разбираш от турбо системи и да взимаш пари за това а да неможеш да погледнеш дадена турбинка с вагкома да видиш въобще държи ли се както трябва.
ИМА хора които могат да типомогнат но както ти казваш налага им се да гадаят защото единственото което казваш е "Момчетата мнго разбират и незнаят от какво е! Омръзна ми от догадки"
ми и на нас ни омръзна да гадаеме ма при тия условия друг начин нема.