GOLF 3 трудно палене дизел
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: GOLF 3 трудно палене дизел
ако става на въпрос за капака който е най отгоре на помпата не се размества нищо развиваш слагаш новата и пак завиваш.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Мисля, че е нормално да излизат мехурчета в обратната нафта като работи ДВГ-то, зависи колко излизат. При мен са едно две на няколко сек. А защо не си провериш хубаво всички скоби и маркучи вкл. и тези за обратната нафта, също и тройника(клапана над филтъра, много често от него дърпа въздух).
Успех.
Успех.
- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
какви са тия цени 150-200лв са смяна на гарнитура на помпата бре 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Kung_Fu_Panda написа:какви са тия цени 150-200лв са смяна на гарнитура на помпата бре
Колегата е прав няма такива цени

- boss_901
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен може да затвориш темата
- MrJackson
- Автомобил:
- Двигател:
Имам същия проблем колега. Ще кажеш ли в крайна сметка какво направи за да го решиш? Така и така съм казал та да доопиша от кога и какво точно ми прави на мен. Значи за всичко съм си виновен изцяло аз, защото я оставих без нафта и угаснах за нафта
. Така, до тук изглежда, че просто трябва да налея нафта и да обезвъздуша ама не е само това. За нафтата налях аз и запали ама като подадох газ, и си викам сичко ок, гася мъча да паля пали гасне, като подам газ тогава припалва връща оборотите амен амен да угасне и заработва напълно нормално направо "заковава" на едно място оборотите и при каране нито придръпва нито забива муцуна просто не пали без газ. Днес смених горивния филтър (въздушния и него преди седмица) обаче пак си стои проблема. Да вметна още за една бела която направих и зех да се съмнявам да не е от нея, та идеята на това рискувано каране без нафта беше, че исках да заменя гадния касетофон с който купих колата със едно хубаво ново CD. И докато го правихме се наложи да прекъснем едни кабели (понеже касетофона беше вързан толкова ш*бано, че нямам думи. Минава през усилвател и тогава просвирва) та тея кабели се помъчих да ги отрежа всички наведнъж и като видях изкрите които взеха да изскачат се усетих, че не трябва така
и точно те взеха да ме притесняват дали може да е станало нещо по електрониката. Проверих после всички бушони и те бяха здрави CDто си бачка обаче нз с това палене какво ще правя. Кажете мнения от какво може да е

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boss_901 написа:проблема е решен може да затвориш темата
Верно колеги пиши какво се оказа преди да затворим темата, че като гледам този проблем е доста срещан, при мен като е топла го прави, но ако задържа още 10сек на контакт след като изгаснат лампите двигателя стартитира перфектно,но като завъртя веднага след като загаснат завъртя гасне и мн ме дразни. Аз съм с Ибиза АСВ мотор пак 110к.с.
- boss_901
- Автомобил:
- Двигател:
колеги аз си мислех че е от гарнитурите на ГНП но се оказа че не е от тях

- boss_901
- Автомобил:
- Двигател:
колегата MrJackson ми каза че е от клемореда

- boss_901
- Автомобил: