morfei1 написа:
Няма такъв филм, забие ли.... влезе ли в сервизен режим си иска "рестрат", а той става с гасене и палене на мотора.
Ами не знам вече какво да си мисля!

morfei1 написа:
Няма такъв филм, забие ли.... влезе ли в сервизен режим си иска "рестрат", а той става с гасене и палене на мотора.
Zinoto написа:Имах подобен проблем миналата пролет, даже капнах малко тънко масло в Н75 и не се оправи напълно докато не покарах яко по магистралата за Варна и обратно с многократно ускоряване и изпреварване. Точно така се замисляше около 2800-3000 оборота. Важно е да е читав дебитомера и въздушния филтър да е нов за да се раздвижи хубаво.
Zinoto написа:даже капнах малко тънко масло в Н75
morfei1 написа:garsona написа:ЕФекта е развъртане на турбината , и по този начин ще се оправи забиването , като я настъпващ до критичните се почиства сама от нагара и саждите !
Ако проблема е в H75 какво правим, как решаваме проблема?
the_tupan написа:Ясно ми е, че проблема най-вероятно е зацапана геомертия, но въпроса ми е дали е нормално след като веднъж забие пак да си има мощност без да се налага да се гаси колата.![]()
morfei1 написа:garsona написа:ЕФекта е развъртане на
the_tupan написа:morfei1 написа:
Ами не знам вече какво да си мисля!При мен се получава точно това. В единия случай колата забива на пълна газ, след много кратко отпускане на газта и после пак пълна газ ускорява и се развърта без проблем до 4000+ об. В другия случай при максимално ускорение без да отпускам педала се усеща краткотарйна загуба на мощност(като че ли турбото спира за моомент за да си поеме въздух), след което се връща нормалното ускорение. Дали е възможно дебитомера да е заминал? Тези дни ще я карам на диагностика и ще видя дали компа е записал някакви грешки. Ако дебитомера дава занижени стойности компа записва ли грешка или проблема може да се хване само s логове в движение?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта