P.S.предишната ми кола беше GII 1.6TD 90 год.Страшна машинка само дето моита беше с катализатор

Stivi написа: А с какво е правена снимката,да не е с някой Panasonic със стабилизатор на картината та при тая скорост е толкова фокусирана снимката
ACCELERATOR написа:Напротив, дизелите имат ограничител, който за моя дизел е центробежен, и може и да се регулира. Ако нямаха такъв, биха се саморазрушили
Иначе и мойта БЕШЕ с катализатор, лесно се маха
Stivi написа:Vasseto написа:
И мо попреиха пътя.Не ми се щеше пак да пробвам.За сега толкова.
Много дълги скорости тия 3ки бепри мен на 4000об. е точно 180км/ч А с какво е правена снимката,да не е с някой Panasonic със стабилизатор на картината та при тая скорост е толкова фокусирана снимката
Rabbit_TDI написа:....Сигурен ли си че мотора ти е stok и е снимано на равно.Пък тая отсечка на Тракия има един постоянен лек наклон в посока Пловдив и ако се позасилиш и хубав ветрец можеш да постигнеш чудеса със скороста.
P.S. ретчеда за пример кат се прибира от София кам Филибето с поло 1.1 моно си праи 190
Vasseto написа:Rabbit_TDI написа:....Сигурен ли си че мотора ти е stok и е снимано на равно.Пък тая отсечка на Тракия има един постоянен лек наклон в посока Пловдив и ако се позасилиш и хубав ветрец можеш да постигнеш чудеса със скороста.
P.S. ретчеда за пример кат се прибира от София кам Филибето с поло 1.1 моно си праи 190
Мотора тук е на 11000 след основен ремонт.Правено е след Пазарджик на готия асвалт посока Пловдив.Ако все пак не вярваш мога да демонстрирам.
nix написа:Някъде четох че дизела може да се развърта почти до безкрайност, единствено иддръжливостта на механичните части са пречка. При бензина имало максимална скорост на горене на сместа, и на практика има физическа граница на оборотите. не знам със сигурност, някой ако е по-наясно да сподели. Аз ще питам чичко Гугъл
Rabbit_TDI написа:Не за друго просто максималната мощност по каталог на TDI(мога да ти прата данните ако искаш) е 3300 об. така че би трябвало максималната ти скорост да е на 3300-3500 об. , а не на 4000.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: JMJ и 24 госта