Какви са оборотите на АФН. Влияели центровката на оборотите
Re: Какви са оборотите на АФН ТДИ 110к.с.
Направи тайминга на заграял мотор или сложи отметка върху "Hot" защото иначе няма да ти изкара коректни данни. 

Re: Какви са оборотите на АФН ТДИ 110к.с.
Това са центровката и стойностите на дюзите при 90 градуса. До колкото знам дюзите трябва да са в интервал -2 до +2.
Нека някой каже добре ли са.
Нека някой каже добре ли са.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Какви са оборотите на АФН ТДИ 110к.с. Мнение за центровката
Дигни центровката между синята и зелената линия така не е добре.Дюзите са общо взето добре.
Когато се сваля нафтовата помпа задължително ли прави центровка след монтажа. Преди месец ми сменяха гарнитурите, може майстора нещо да не е донастройл.Иначе нямам проблем с палене и вървене, пали чатмак. Мотора е АФН, помпата е Бош.
-
- Автомобил:
- Двигател:
macrosito написа:Когато се сваля нафтовата помпа задължително ли прави центровка след монтажа. Преди месец ми сменяха гарнитурите, може майстора нещо да не е донастройл.Иначе нямам проблем с палене и вървене, пали чатмак. Мотора е АФН, помпата е Бош.
Да колега винаги се прави центровка после,но 6том си пали добре и върви зна4и сичко ти е ок и няма място за притеснения.успех

Някой на който оборотите са му 903, ще сподели ли стойността във Ваг Ком колко му е 32...Може ли оборотите да се вдигнат от помпата механично от 861 до 903. Ако да, кой е по-добрия вариант, от Ваг кома ли или от помпата.Направих ги от Ваг 903, стойност 32805.
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
колеги при мен оборотите играят.. като е запаля и натисна педала на спирачката падат от 1200 на 1000 някакво залъгване става от стоп машинката..
Последна промяна от the_red_camel на Чет 07 окт 2010 16:26, променено общо 1 път.
Аз проблем с игаене на оборотите и милиграмите нямам. Просто при едни са 861 а при други 903. Интересувам се кое е по-доброто.
macrosito написа:Аз проблем с игаене на оборотите и милиграмите нямам. Просто при едни са 861 а при други 903. Интересувам се кое е по-доброто.
По default оборотите за 903 при стойност 32768.
При мен на 32768 са 861, направих ги 32805 и са 903. Питането ми е, че утре ще ходя майстор да ми гледа помпата, защото има леко сълзене. Ако ги върна на 32768, 861 об., той може ли механично да ги направи 903. По горе писаха, че ми е ниска центровката, ако я вдигне това ще повиши ли оборптите на 903.
macrosito написа:При мен на 32768 са 861, направих ги 32805 и са 903. Питането ми е, че утре ще ходя майстор да ми гледа помпата, защото има леко сълзене. Ако ги върна на 32768, 861 об., той може ли механично да ги направи 903. По горе писаха, че ми е ниска центровката, ако я вдигне това ще повиши ли оборптите на 903.
Без да съм сигурен мисля, че могат да се вдигнат механично макар да няма проблем да караш на 903 об. при 32805. Центровката не влияе на оборотите.
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
аз до колкото знам центровката на помпата влияе на оборотите..
Върни се в “Дизелови агрегати”