mili 75 написа:Колега май от много търсене ваче на малко предубеден ми изглеждаш, смени си малко нагласата и търси и хубавите неща в едва кола, защото на 15 години няма да намериш нищо идеално.Вземи помогни на човека да се вземе кола, зашото може да му е необходима, пък после ще я оправяте лека полека.
Колега, никъде не съм казал, че търсим нова кола за 4000 лева. Поне да изглежда прилично, това е идеята. Когато забележките по външен вид и купе стигат цената на първоначално обслужване с труд за мен тая кола не си заслужава. Както споменах това са видимите неща, да не говорим ако излязат още. И какво става? Купуваш си с мерак кола за 4000, а тя ти излиза 5000+ само да я вкараш в някакъв вид, който да ти харесва. Да не говорим, че като се вземат 4 нови гуми и се обслужи спирачната система (щото няма смисъл да ти казвам в какво състояние са дисковете и накладките) цената й може да приближи 5500 спокойно. Е, според теб заслужава ли си кола на 15 лазарника за толко пари? И то само ако моторът излезе читав, разбира се. Ами ако и там иска нещо да се пипне, подмени? На мен ми е най-лесно да му вземем кола, ама после ще ми прави на мен така

, а не на теб, нали така? Във форума има една кола в много хубаво състояние, само че цената е далече малко от възможностите му. Иначе скоро ще гледаме едно Поло Комби 2000 година, изглежда много свежо и има необходимите екстри за нормално пътуване вкл. климатик ха дано да го харесаме и да не се занимаваме с тез дрънголници, че взе да ми омръзва само бараки да гледам, че и пари да им искат