Golf 4 1.9 TDI AHF Претриса
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Golf 4 1.9 TDI AHF Претриса
при мен се предава лека вибрация във волана и вратата ми която не изчезва при натискане на съединетеля или с повишаване на оборотите и аз започвам да подозирам този тампон
- VW-GOLF-1,9-TDI
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм с нов съединител ама имам чусвото че съвсем леко пак почва да притриса нз като натисна съвсем леко съединителя и чуствам как вибрира педала това обичайно ли е след смяната ако нещо не е сложен както трябва(макар че се съмнявам) може ли пак да си замине съединителя???
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
VW-GOLF-1,9-TDI написа:и аз съм с нов съединител ама имам чусвото че съвсем леко пак почва да притриса нз като натисна съвсем леко съединителя и чуствам как вибрира педала това обичайно ли е след смяната ако нещо не е сложен както трябва(макар че се съмнявам) може ли пак да си замине съединителя???
При леко натискане на педала /обиране на празния ход/ е нормално да се усещат леки вибрации !
- VW-GOLF-1,9-TDI
- Автомобил:
- Двигател:
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
И аз съм със AHF,но съм със сменен маховик/но не демферен/-а със стария модел от МК3.Имам същия симптом-като я запаля студена-леко претриса,като позагрее се успокоява мотора.Така че не е от маховиците.Смятам да
изтормозя ifidik докато не открие гадния проблем.

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега , когато караш по инерция пробвай точно преди спиране с около 15 км в час по инерция на свободна предавка на натиснеш съвсем леко спирачката. Ако тогава се появи тресенето то със сигурност проблема не ти е механичен 

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SMEL написа:И аз съм със AHF,но съм със сменен маховик/но не демферен/-а със стария модел от МК3.Имам същия симптом-като я запаля студена-леко претриса,като позагрее се успокоява мотора.Така че не е от маховиците.Смятам даизтормозя ifidik докато не открие гадния проблем.
Ифидик отдавна е оправил гадния проблем просто е трябвало да го питаш на време

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е кажете какъв е проблема и как се решава!!!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:колега , когато караш по инерция пробвай точно преди спиране с около 15 км в час по инерция на свободна предавка на натиснеш съвсем леко спирачката. Ако тогава се появи тресенето то със сигурност проблема не ти е механичен
Така аз го имам този проблем,но не винаги.Появява ми се от време навреме.Вече и по рядко.Какво е всъшност?
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:колега , когато караш по инерция пробвай точно преди спиране с около 15 км в час по инерция на свободна предавка на натиснеш съвсем леко спирачката. Ако тогава се появи тресенето то със сигурност проблема не ти е механичен:
Въпреки старата тема ще сподели ли някой защо е така? /при мен е същия проблем/АНФ с чип.
-
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
SMEL написа:И аз съм със AHF,но съм със сменен маховик/но не демферен/-а със стария модел от МК3.Имам същия симптом-като я запаля студена-леко претриса,като позагрее се успокоява мотора.Така че не е от маховиците.Смятам да scare изтормозя ifidik докато не открие гадния проблем.
При мен е същото,като загрее и се оправя.
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Сменете си маховиците и ще спре да тресе.
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
По-нагоре пише, че не е механичен проблема, а и има хора със сменени маховици и пак тресе
Върни се в “Дизелови агрегати”